Ki akar a fociról vitázni?
Kedves résztvevők!
Azért hoztam létre ezt a kérdést mert én szeretek a labdarúgás világában történő dolgokról vitázni. A vita tárgya lehet igazolás, klub probléma, kiállítás. Nem csak az NB1 érdekel. Sőt. Főleg a külföldi labdarúgásról szeretnék vitázni.
Na? Mi lesz Messivel? Szerintem megállapítják, hogy ő hibázott, de nem szándékosan, és befizeti azt a 4 millát. Nem hiszem, hogy a világ legismertebb sportolóját képesek lennének börtönbe zárni.
Vagy Katalónia direkt emiatt két nap alatt kiharcolja a függetlenedést, és felmentik Messit :DD
"Szerintem megállapítják, hogy ő hibázott, de nem szándékosan, és befizeti azt a 4 millát. Nem hiszem, hogy a világ legismertebb sportolóját képesek lennének börtönbe zárni. "
Wesley Snipes ugyan ezért volt sitten , pedig ő egy még híresebb ember volt régebben .
Ki nyeri a Konföderációs Kupát?
Lesz még valaha magyar válogatott kint a világbajnokságon?
Ja, én is ettől félek, hogy a spanyolok nyerik.
Remélem inkább a brazilok! Otthon kötelező lenne nekik győzni :)
Akiknek szurkolok :
Mexiko ( Chicharito)
Japán ( Kagawa )
Akiknek szurkolok :
Japán (mert szeretem az animéket)
Spanyol (mert realos vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!