Írna valaki nekem fontosabb alap dolgokat a fociról?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ki nem állhatom a focit, de ezt nem szeretném, hogy az osztálytársaim megtudják. Tudna valaki írni fontosabb dolgokat a fociról? Ilyen nagyon alapokat, amiket 16-17 éves fiúk tudnak és be lehet magolni. Ne túl szakszerű szavakkal, hanem hétköznapian. Nagyon köszönöm előre is.2013. máj. 31. 20:55
1/5 anonim válasza:
Én se tudtam sokmindent ki is röhögtek érte minidg. De ne aggodj nézz sok meccset és rájössz.
2/5 MrPifta válasza:
3/5 anonim válasza:
Labdával játsza 22 ember és a Juventus a legjobb, ennyi :D
4/5 A kérdező kommentje:
Nem bírok egy meccset sem végignézni, hosszú és unalmas. Légyszíves írjatok egyszerű, de fontos alap dolgokat.
2013. jún. 3. 20:16
5/5 anonim válasza:
11 ember futkos a pályán 90percen keresztül+ráadás.2sárga lap után eltiltás van,súlyos szabálytalanságnál esetleg egyből piros.Tanuld meg feltétlenül,h mi az a les!Gondolom szögletet és a bedobást nem kell magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!