Szerintetek is fura, ha egy lány többet tud a fociról, mint egy fiú?
Figyelt kérdés
Csak,mert mostanában nagyon sokan lehurrognak,hogy focit nézek meg focizok. :')2013. jún. 10. 14:26
1/5 anonim válasza:
Igen fura, de nincs vele semmi baj. Ha érdekel, csináld!
2/5 anonim válasza:
Nem fura, nekem már a suliban is volt több fiú osz.társam akiket egyik sport sem érdekelte. Az egyetemen ebből még több lett.
Volt olyan fiú és lány oszt.társam, ismerősöm akik focizni szerettek, de nem nagyon követték se a hazai, se a nemzetközi futballt. Ilyen vb-eb meccseket vagy bl döntőt megnéztek, de amúgy boldogan elvoltak nélküle.
Szóval szerintem nem fura, manapság egyre több lány focizik, egyre több női futballcsapat van. Az internet miatt nagyobb publicitást is kapnak mint 10 éve (még ha több pénzt nem is).
3/5 anonim válasza:
Nálunk 5láyn is focizik,elég soakt tudnak a focirol,pár csapattársamat le is nyomnák:D A novérem is csomo mindent tud a focirol:)
4/5 anonim válasza:
mirefel hurrognak le??ha szereted meg érdekel.nincs ezzel semmi baj.én 15 éve focizom,de a focit a tv-ben nem követem nem erdekel Barca meg atöbbi.es nem egy lányt ismerek aki sokkal nagyobb foci fun. ha szereted a focit akkor szeresd,aki meg emiatt lehurrog az mennyen a... :- )
5/5 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy vannak olyanok is akik velem értenek egyet. :) Ment a zöld kéz mindenkinek :)
2013. jún. 13. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!