Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan tanulhatnék meg focizni?

Hogyan tanulhatnék meg focizni?

Figyelt kérdés

Hogyan tanulhatnék meg focizni? Otthon, egyedül? Sajna nincs testvérem aki segíthetne...

Várom a válaszokat...Lány vagyok.

2013. jún. 6. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Apukád esetleg?Ahol laksz nincs olyan fociklub ahová el tudnál járni?A Bozsik programban lányok is részt vehetnek,korosztályodnak megfelelő fiúkkal.Nagyon becsülendő dolog,hogy lány létedre focizni akarsz,jót tesz az egészségednek ez a legszebb csapatsport.Én közel 20 évig fociztam egy falusi csapatban.
2013. jún. 6. 16:52
 2/5 A kérdező kommentje:

Persze fogok próbálkozni apával is, de ő nem igazán ér rá, és az nekem kevés, legalább napi fél órát szeretnék gyakorolni, hogy utolérhessem az osztályomba járó fiúkat, de olyan helyen lakom, ahol nincs is semmilyen foci szakkör, vagy valami..szóval...

Netről nem lehet valahonnan? Mert keresem én, csak nem találom..:)) Nincs mese béna vagyok...

2013. jún. 6. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha más lehetőség nincs akkor kérd meg a fiúkat hogy játszhass velük,biztosan nem utasítanának el.
2013. jún. 6. 17:00
 4/5 anonim válasza:

Pár trükköt tanulhatsz a vidiből.

http://www.youtube.com/watch?v=6slPQ2FaSCY

2013. jún. 6. 20:41
 5/5 anonim válasza:

Gondolom nem fociztál még soha :)!

Szerintem, kezdd el egy kis futással, szedd rendbe az erőnlétedet, közbe játssz a srácokkal szünetekben, menj le valami pályára gyakorolgatni, elég 1 sima kapu, meg max. pár bólya:)!Ne add fel, ha nem megy az elején, az meg hogy focizni akarsz külön becsülendő, a legjobb sport a világon :)!

2013. jún. 7. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!