Hol és kitől tanulhatnék picit focizni? 25 múltam, lány vagyok...
szia kapus nem akarsz lenni 12 éves vok de profi
estleg kapuralőni tanulhatsz védeni is ingyen!
én kapus voltam 2 évig(lány vok és 16 éves), de most úgy tűnik h abbahagyom a focit.
amúgy, amikor elhatroztam h kapus leszek, kerestem neten egy kapusedzőt és lejártam a fiúk közé edzeni. aztán bekerültem egy csapatba, és nagyon jól ment a védés, de most (szokásomhoz híven :P) megint sportágat váltok :)
nagyon jó h kapus szeretnél leni, ők a legjobbak! imádok vetődni! nekem mondjuk csak a kirúgásokkal vannak kisebb gondjaim...
figyelj, szerintem egyáltalán nem gáz h a lányok fociznak. és szerintem inkább büszkének kéne lenni arra h a női válogaott jobb eredményeket tud felmutatni mint a jelenlegi férfi válogatott.
mindenki azt sportol, amit szeret. most nem azért, de ha neked annyira gáz h a lámyok fociznak, akkor mit szólsz a női bokszhoz ill súlyemeléshez stb.?
amúgy abban igazad van h 25 évesen télleg késő elkezdeni, már hobbiszinten már akkor is fejlődsz ha csak kimész egyérintőzni a srácokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!