Gyors futás, erős lábak. De hogyan?
Kézilabdázok és az lenne a kérdésem ,hogyan lehetnék gyorsabb? Van egy olyan ötletem ,hogy 2kg-s lábsúllyal mozgok egész edzésen és tesi órán. Ez jó lenn ?
A válaszokat előre is köszönöm !
Bele is szakadnal es meg is serulnel.
Inkabb 2-3 honapon keresztul extra edzeskent csinalj rengeteg guggolas-felugrast, jarj el kondizni es erositsd meg a combizmaidat.
Ha van rajtad akar csak 5 dkg pluszsuly is, azt dolgozd le.
Figyelj oda az etkezesre, zard ki teljesen a cukrot (cukros udito, csoki, joghurt, puding, fagyi, stb) es a szenhidratot (pizza, hamburger, kenyer, stb), egyel sok feherjet (csirkemell, tojas, stb) es rostot(zoldsegek, gyumolcsok). Ettol kevesbe leszel tompa, robbanekonyabb es jobban terhelheto lesz a szervezeted.
Nemtudom hany eves vagy, de ha komolyan gondolod a sportot, akkor az 5kg plusz az nagyonsok. Gondolj csak bele, hogy 100meter futas alatt mennyi plusz teher a az izuleteidnek..es az csak 100m..
Szuleiddel elsz vagy kollegiumban? Ha az utobbi, akkor tenyleg necces az etkezes, ha a szulokkel, akkor meg lehet szerintem veluk beszelni, hogy te ebbol vagy abbol nem kersz,helyett vmi mast ennel.
Ahhoz hogy tudd mit, mennyit, mikor es miert egyel, alapmu: Drugs Bunny - sarga kapszula.
Ezt olvasd el, jegyzeteld ki esha megfogadod a tanacsait, akkor nem fogsz _szemetet_ bevinni a szervezetedbe.
Ha nem is 5 kg de 3 biztos van, és semmiben nem hátráltat...
Mellesleg az osztályon kívül is. És 4km -ert szabályosan megállás nélkül ,jó tempóba lefutok . Tesin a 900 m es futást kereken 3 perc alatt futottam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!