Kova 55 kérdése:
Szeretnék venni 1 olyan edzőcipőt ami bírja a bokszzsákozást, futást, és a parkourt is, végeredményben egy jó minőségű, erős, és kényelmes félcipő szeretnék venni edzésre, vannak ienek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 19:57
1/3 anonim válasza:
eléggé fura kérdés.
bokszhoz a minél laposabb talpú cipő a jó,hogy nehogy félre menjen a bokád.
kezdőként velem is volt,hogy lementem vastag talpú futócipőben edzésre és úgy kifordult a bokám,hogy nem tudtam ráállni.
szóval teljesen más cipőt érdemes választani zsákoláshoz,küzdősporthoz és mást a többihez.
az előbbihez minél vékonyabb talpút,az utóbbihoz meg fordítva,vastagabb talpút,ami tompítja a test ütődését a talajhoz.
2/3 A kérdező kommentje:
értem,akkor kell vennem 1 bokszcipőt,meg egy másikat a többi sporthoz
2012. dec. 14. 19:45
3/3 anonim válasza:
nem sima bokszcipőt,mert az ha rúgod vele a zsákot hamar szétronygyolódik és vékony a nyelve.
a savate cipő jó zsákot rúgni,az arra is van,meg van erősítve a felső része és párnás a nyelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!