Ha egy nyílpisztoly 80 font húzóerejű akkor az menyire erős? tehát emberre menyire veszélyes? Mekkora a hatótávolsága?
Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 17:00
2/17 A kérdező kommentje:
és ezek mennyire pontosak?
2011. okt. 31. 18:18
3/17 anonim válasza:
Nyílpisztoly 80 font? Rengeteg, művészet lehet felhúzni, mellesleg ilyen kicsi mérethez ilyen erő ---> hamar tönkremegy az eszköz. Emberölésre alkalmas, hegyes vesszővel. Nekem egy 40# -os visszacsapó magyar íjam van, ezzel is simán lehet ölni, bár itt a vessző sokkalta nagyobb, mint egy nyílpisztolynál. Ez a 80# inkább számszeríjakra jellemző, vagy angol hosszú íjakra.
4/17 anonim válasza:
brutális, pontosság ha jól sejtem típustól és minőségtől függ. hatótávhoz sajnos nem értek, de úgy vélem 40-60 méter-en belül biztos hogy mély sebet okozhat, és bizonyára nagyobb távolságban is megőrzi a halálos jellegét.
5/17 anonim válasza:
A pontosság ilyen eszköznél nem mérvadó, 15-20 méteren túl felesleges célozni, úgyse fogsz eltalálni semmit. Azon belül viszont jó. Főleg ilyen erővel.
6/17 A kérdező kommentje:
és 10 000 forintos ár mellett a pontosság luxus? vagy van esély célba lőni?
2011. nov. 1. 18:33
7/17 anonim válasza:
hmm.. 10 rugó?
miért tűnik túl olcsónak?
8/17 A kérdező kommentje:
nemtudom:D nekem is gyanús
2011. nov. 1. 18:59
9/17 A kérdező kommentje:
de olyan 6-10 méteres távig szerintem nem sokkal hordhat el
nemigaz?
2011. nov. 1. 19:01
10/17 anonim válasza:
Ismerősöm 15 körül vett (vagy akart venni? pasz) nyílpisztolyt ő eléggé ért az ilyen dolgokhoz szóval nem biztos, hogy átb@szás 10 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!