Ha egy nyílpisztoly 80 font húzóerejű akkor az menyire erős? tehát emberre menyire veszélyes? Mekkora a hatótávolsága?
Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 17:00
11/17 A kérdező kommentje:
na ennek örülök
:D
honap bemegyek, agyonlövöm a boltost, ha meghal ako megveszem
2011. nov. 1. 19:06
12/17 anonim válasza:
lehet a hatótávot elméreteztem.. igaz, a nyílpisztoly az pici..
a gyakorlati alkalmazás meg jó, végül is ezzel tudsz meg a legtöbbet.
13/17 A kérdező kommentje:
monyuk nem tudom hogy engedik-e a próbalövést... valami hely kialakítva egy hátsó udvaron, vagy a fene se tudja...
2011. nov. 1. 20:23
14/17 A kérdező kommentje:
alu vessző a jobb vagy műanyag?
mármint az alumínium biztos jobb mer duplaannyiba kerül de mennyivel jobb? vagy csak annyi hogy strapabíróbb?
2011. nov. 2. 15:03
15/17 anonim válasza:
nézd meg a tömegüket. két egyforma méretű vessző közül a sűrűbb jobb lehet, szerintem. egyébként pedig igen, valószínűleg a strapabíróságában lehet eltérés, ha nem számítjuk, hogy az alu. vezeti az áramot meg egyéb különbségek :)
16/17 szalaiga.bor válasza:
5 méterről egy macskakajás (kb 200g) konzervdobozt átüt, és jópár méterre eldobja. Egy johnnywalkeres díszdoboznak is átüti az első oldalát, és leüti az állványról. Ezek alapján emberre kimondottan veszélyes, óvatosan bánj vele.
17/17 Lacás1976 válasza:
Veszélyes.
Célzot lőtáv 15-20 méter. Messzebbre csak nyilpuskával lehet pontosan lőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!