Árthat nekem? A térdemnek?
Figyelt kérdés
Kb. két évig vívtam, de az orvos nem engedte folytatni, mert rosszak a térdeim.. most visszatértem a focira, de nem tudom, hogy ezt is abba kéne-e hagynom, a térdem miatt.. szerintetek? nagyon szeretem csinálni, amit most csinálok, de félek, hogy csak rosszabb lesz..:(2013. máj. 10. 16:34
1/3 anonim 

válasza:

Hat ez tobb dologtol is fugg.
1. Mi baj van a terdeddel? Mert azert nem m1 h csak 1 kezdetleges porckopas pl vagy meg voltal mutve vagy vmi durvabb dolog? Ugy futas kozbe/ utan szokott fajni?
2. Elmeletileg a fuves focipalya nem roncsolja annyira az izuleteidet, mint azok a tornatermek, ahol 3cm gumi van es alatta meg beton (sajnos a legtobb tornaterem ilyen, sot en mar lattam ilyen sportcsarnokot is :S )
3. Az is szamit, h milyen poszton szeretnel focizni, ha kapus vagy akk tuti nincs gond :D
De en is csak sportolo vagyok, nem doki, sot ennyi infobol sztem meg 1 doki se tudna biztosan megmondani.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ! a térdkalácsom sincs jó helyen, és kezdetleges porckopásom van emiatt!
füvesen edzünk, meg néha salakon...
2013. máj. 13. 20:45
3/3 A kérdező kommentje:
ja és csatár vagyok...
2013. máj. 13. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!