Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi lehet a baja a térdemnek?

Mi lehet a baja a térdemnek?

Figyelt kérdés

Nos egy ifi csapat játékosa vagyok. A térdem már kb. 2 hete fáj. Nem folyamatosan, erős lövéseknél, illetve nagyobb íveléseknél, de akkor meglehetősen. Futásnál nem nagyon... azonban az elmúlt 2 napban jobban elkezdett fájni... :( Mi lehet a baj? És, hogyan tudnék túlesni rajta? Gondolom pihentetni kéne... Hétvégén meccs, akkor nem fogom tudni pihentetni, de utána megpróbálok lazábban edzeni, bő 1 hét múlva rendbe kéne hoznom, lehetséges?

Lazább edzésekkel és fastum gél használatával szerintetek sikerülhet 1 hét alatt elmulasztani?

Vagy ti tudnátok jobb módot? Nagyon fontos lenne, hogy elmúljon. :(

Előre is köszi a segítséget!

2010. máj. 6. 23:07
 1/4 anonim válasza:
hát drága barátom ez @#& ügy. én ugyan igy jártam. 14éves korom óta fáj a térdem(sok betonon kosarazástól). szerintem pihentesd. hagyd ki a meccset. hidd el nem éri meg hogy még évekig fájjon. vagy kereshetsz neten valami speckó "térd erősítőt" mondjuk én nem találtam... de ortopédiai boltokban tuti lehet kapni. jobbulást!
2010. máj. 6. 23:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem az aszfalton kosarazástól fáj néha a térdem. Én kalciumot szedek és azóta sokkak ritkábban fáj. Amikor meg fáj térdszorítóban játszok és meg van oldva.
2010. máj. 7. 19:06
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Szóval pihentetés, és térdszorító vásárlás. Gyógyszertárban lehet kapni? Mennyibe kerül egy olyan, ami jónak mondható? :)

2010. máj. 7. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
A térdszorító sem megoldás, mert egyik csapattársamnak az miatt nyúltak ki a térdszalagjai. Neki valami terápiás kezelést ajánlottak, de nem tudom pontosan milyet.
2010. jún. 4. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!