Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Focizok és milyen krém lenne...

Focizok és milyen krém lenne jó a lábamra? Megvan huzodva a combomnál, a forgonál úgyérzem. Már kb 1 hónapja fáj. Mi lenne jó rá?

Figyelt kérdés

edzés elött kapura rugdostunk és nem nyujtottam be elötte, és meghuzodott a rugásnál.

ezeket a krémeket használtam : flector, dicoflenac, rictofit sportkrém, lóbalzsam(chilis) , flexagil. és ezek nemhasználtak semmit!!!!

2013. máj. 9. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ezek nem használtak,akkor menj el csontkovácshoz !
2013. máj. 9. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Menj orvoshoz mielőbb. ez a legjobb amit tehetsz és pihenés. Hadd kérdezzem meg milyen szinten focizol?

Én is foccizom. serdülő nb1et is megjártam, most nb2ben vagyok. közép A-ban. A legnagyobb butaság,hogy edzés előtt kapura rugdosol. max. az amatőrök mikor kimennek a grundra. A másik hiba,Ti edzés előtt nyújtani szoktatok? az is nagyon nagy hiba, hogy nyújtasz le még hideg izmot és szalagot? sérülés veszély ezerrel. Edzés előtt statikus bemelegítés ajánlok. szépen boka térd farizom körzés. ugrálás. sprint. futás ehhez hasonlók. sose nyújts edzés előtt. és ez jó tanuló pénz volt, edzés előtt, nem rugdosunk kapura. Remélem tudtam segíteni. Ha van kérdésed írj.

2013. máj. 9. 14:35
 3/3 anonim válasza:
Hova jársz focizni????
2013. máj. 11. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!