Davii kérdése:
Elkezdtem focizni ujra, de mitol faj a labam?
Figyelt kérdés
8 evig fociztam aztan abba hagytam. Utana kezdtem el a testepitessel foglalkozni. (mar ket eve) 95kg meg vagyok. Visszaakarok razodni a focihoz, de qhhoz elobb hobi szinten jarogatok el. Kemeny talajon jatszok es a meccsek kozepe fele mindig megfajdul mind kep labam, legfobbkep.a labszaram (olyan mint amikor nonek) illetve van hogy az agyekom. Van aki azt mondja hogy a kondi miatt mert merevek a labaim. A suly miatt nem tudom mert eleg vastag a labam.
Mitol lehet, miert? Es mit tehetek ellene?
2013. febr. 28. 08:51
1/1 anonim válasza:
vádlid fájhat attól, hogy nincs bemelegítve rendesen, egyik dolog az, hogyha rendesen edzettél akkor nyilván egész izmos vádlid van, a másik meg, hogy a 95kg-t is el kell cipelni, főleg ha futkosol. lehetnek merevek a lábaid, nyújts sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!