Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Valaki? Vélemyény? Idegbajt...

Valaki? Vélemyény? Idegbajt kapok ettől.

Figyelt kérdés

Mourinho:

"Amíg én vagyok a Real Madrid edzője, addig Diego López fog védeni. Casillasra cserekapusként számitok."

2013. máj. 7. 14:46
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Szerintetek ha lesz új edző,játszatja majd Casillast??És most,hogy meggyógyult a válogatottban is ő fog védeni?
2013. máj. 8. 18:31
 22/31 anonim ***** válasza:

Szerintem ha új trénere lesz a Reálnak akkor Iker nem a kispadon lesz!!

A válogatottban pedig biztos hely!!! ;)

2013. máj. 8. 18:59
 23/31 A kérdező kommentje:
Dejó,köszönöm:D^.^
2013. máj. 8. 19:04
 24/31 anonim ***** válasza:

San Iker visszatér:

Bár a fenti átigazolások egy része - elsősorban Higuaín távozása, valamint egy-egy új csatár és védő érkezése - közel biztosnak tűnik, a többi puszta spekuláció, így hatalmas meglepetést keltene Ronaldo távozása vagy Neymar érkezése. Egy kulcsposzt pedig úgy változik, hogy marad: minden bizonnyal visszatér a kapuba Iker Casillas, a Real saját nevelésű világklasszisa, akit Mourinho száműzött a kezdőcsapatból. Casillas minden kapott gólnál kínlódott a kispadon, edzője pedig még további megjegyzésekkel gyalulta az idegeit, végül pedig még Barcelonában is kiakadtak azon, amilyen bánásmódban részesült.

Egy biztos: a Real Madrid 2013/14-es keretében rengeteg a bizonytalanság, amit csak fokoz, hogy egyelőre nincs új edző, és a nyáron elnökválasztást is tartanak. Mourinho távozik, de a szalagcímek maradnak majd, efelől nem kell aggódni.

Az alábbi kezdőcsapat ugyan erősen fiktív, érdekességképpen mégis összeállítottunk egy lehetséges 2013/14-es Real Madridot: Casillas - Lichtsteiner, Ramos, David Luiz - Kondogbia, Neymar, Verrati, Bale - Isco, Lewandowski/Rooney, Cavani/Agüero

2013. máj. 24. 17:08
 25/31 A kérdező kommentje:
Köszi,de mi ez a lehetséges Real Madrid??Hol vannak a játékosok Casillason és Ramoson kívül???
2013. máj. 24. 21:13
 26/31 anonim ***** válasza:
Azt beszélik teljes csapat csere lesz most hogy Mourinho megy. :)
2013. máj. 25. 11:35
 27/31 A kérdező kommentje:
Jézusom...
2013. máj. 25. 14:10
 28/31 anonim ***** válasza:
Persze Iker marad ! :)
2013. máj. 26. 13:25
 29/31 A kérdező kommentje:
Ennek örülök,de a többieket is szeretem...:/
2013. máj. 26. 13:36
 30/31 anonim ***** válasza:

[link]

Szép búcsú Mou !

2013. máj. 26. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!