Valaki? Vélemyény? Idegbajt kapok ettől.
Mourinho:
"Amíg én vagyok a Real Madrid edzője, addig Diego López fog védeni. Casillasra cserekapusként számitok."
Szerintem ha új trénere lesz a Reálnak akkor Iker nem a kispadon lesz!!
A válogatottban pedig biztos hely!!! ;)
San Iker visszatér:
Bár a fenti átigazolások egy része - elsősorban Higuaín távozása, valamint egy-egy új csatár és védő érkezése - közel biztosnak tűnik, a többi puszta spekuláció, így hatalmas meglepetést keltene Ronaldo távozása vagy Neymar érkezése. Egy kulcsposzt pedig úgy változik, hogy marad: minden bizonnyal visszatér a kapuba Iker Casillas, a Real saját nevelésű világklasszisa, akit Mourinho száműzött a kezdőcsapatból. Casillas minden kapott gólnál kínlódott a kispadon, edzője pedig még további megjegyzésekkel gyalulta az idegeit, végül pedig még Barcelonában is kiakadtak azon, amilyen bánásmódban részesült.
Egy biztos: a Real Madrid 2013/14-es keretében rengeteg a bizonytalanság, amit csak fokoz, hogy egyelőre nincs új edző, és a nyáron elnökválasztást is tartanak. Mourinho távozik, de a szalagcímek maradnak majd, efelől nem kell aggódni.
Az alábbi kezdőcsapat ugyan erősen fiktív, érdekességképpen mégis összeállítottunk egy lehetséges 2013/14-es Real Madridot: Casillas - Lichtsteiner, Ramos, David Luiz - Kondogbia, Neymar, Verrati, Bale - Isco, Lewandowski/Rooney, Cavani/Agüero
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!