Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Valaki? Vélemyény? Idegbajt...

Valaki? Vélemyény? Idegbajt kapok ettől.

Figyelt kérdés

Mourinho:

"Amíg én vagyok a Real Madrid edzője, addig Diego López fog védeni. Casillasra cserekapusként számitok."

2013. máj. 7. 14:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Egyébként meg egyértelmű, hogy személyes okok miatt rakta ki Casillast a kezdőből, és ez elég amatőr megoldás egy profi edzőtől.

Nevetséges, hogy Lopez jobb, mint Iker, de az már egyenesen röhejes volt, amikor Adánt berakta. Vagy ő is jobb, kedves Zsozé-megszállottak????

2013. máj. 7. 18:46
 12/31 A kérdező kommentje:

Szánalmasak,akik mellette állnak akkor is,mikor egy legendát padoztat és elhiszik neki ha azt nyilatkozza,hogy "Nincs semmi bajom Casillassal,Lopez jobb formában van"...Ez csak nekem nem tűnt fel??

Basszus,ott van a klubban a világ legjobb kapusa és egy olyat játszatnak aki állítólag most pont jó formában van...-.-

2013. máj. 7. 21:21
 13/31 anonim ***** válasza:

Ezt most nem értem, hogy miért azzal kell jönni hogy védjük mourinhót. López védett a szezon leglényegesebb részében, a barca elleni kupaelődöntőn, aztán a MU, a galatasaray és dortmund ellen. És csak 1 gól született az ő hibájából, mégpedig az első lewandowski fejes az odavágón, mert nem jött ki a beívelésre. Ennyi. Azon kívül bravúrosan védett, így ezt a szezont már megérdemli hogy ő védje végig. nagyon nagyot egyszer sem hibázott.

az meg hogy hétvégén 3-at kapott... na és, rugtúnk 4-et. Eggyel többet mint ammenyit kaptunk. mint a galaktikus-korszakban. és akkor Iker védett. Nem értem, hogy miért fáj egyeseknek, hogy iker padozik most fél évet. jövőre úgyis kezdő lesz.

2013. máj. 8. 12:12
 14/31 anonim ***** válasza:

na, azért bármennyire is személyes okok miatt hagyta ki Casillast, nem véletlenül. Egy sportember tanuljon meg kussolni, a felesége meg pláne. Utálhatjátok Murinnyót, de ő csinált csapatot ebből a madridból(ami lehet eddig tartott) de ez az ami Mancsininek nem megy a shittiben, pedig itt is ott is megvették az istenlábát is.

Zsozé meg el fog menni oda ahol szeretik, és legendaként tisztelik, na meg elismerik. Barca már nem tudja megverni a Madridot (hiába a pontvadászat) és ez nem Kaszijjasz remek kapusteljesítménye miatt van.

2013. máj. 8. 13:59
 15/31 anonim ***** válasza:

Ettől kapsz idegbajt,hogy Casillas nem véd ,,pár" meccsen ? :O

Akkor én mit mondjak arra,hogy ma bejelentette 26 év után Sir Alex Ferguson a visszavonulását??! :(

2013. máj. 8. 14:02
 16/31 A kérdező kommentje:

Láttam,hogy visszavonul,sajnálom,tényleg...:/

Túlélem,hogyha Casillas idén nem véd,de Mourinho máskor sem akarja játszatni,és most nem tudom hogy megy-e....(mármint Mou...)

2013. máj. 8. 15:04
 17/31 A kérdező kommentje:
Amúgy meg mondhatja mindenki hogy Lopez jobb formában van,ha jelenleg azt sem tudjuk Casillas milyen...
2013. máj. 8. 15:05
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

13-14-es:

Szerintem pedig elég méltatlan dolog... de oké, védjen Lopez. De mi van azzal, amikor csak úgy lecserélne Adánra, aki aztán - az élet ironiája - csúfosan leszerepelt? Komolyan szakmai okokból rakta be a másodkapust, hogy a világ (egyik) legjobb kapusa helyett védjen?

"na, azért bármennyire is személyes okok miatt hagyta ki Casillast, nem véletlenül. Egy sportember tanuljon meg kussolni"

Ennyi erővel egy edző meg tanulja meg tisztelni a klubot, ahol játszik, meg ne bökdösse az ellenfele edzőjének a szemét. Ti Mourinho-fanok,

2013. máj. 8. 16:59
 19/31 anonim ***** válasza:

boccs, véletlen küldtem el, szóval:

Ti Mourinho-fanok mindig tudjátok, hogy Zsozé "ellenfelének" hogyan kellene viselkednie, csak azt nem, hogy a szeretett edzőtöknek hogy kellene. Szerintem az ő esetében felesleges ilyen örök igazságokról beszélni, hogy a "focista kussoljon és hódoljon be" mert Mou annyi mindent és mindenkit szembe köpött már, hogy nem győzném sorolni. Szóval majd ha ő megtanulja, hogy egy edzőnek hogy NEM illik viselkedni, akkor majd azt mondom, hogy Casillasnak kuss.

Kettő: Iker a csapatkapitány, nem egy senki, gyerekkora óta a Madridnál van, az egész világon tisztelet övezi, és szerintem megilleti, hogy ne nyalja fényesre az edzőjét, aki mellesleg folyamatosan leszégyeníti a klubot.

Persze nem láthatunk be az öltözőbe, így csak az alapján tudjuk megítélni a dolgokat, amit kívülről látunk, de valljuk be, ezek alapján nem mondhatjuk, hogy Ikerre és nem Murinnyóra jellemző a konfliktuskeresés.

És ha már ott tartunk, hogy kinek mit lehet, akkor szerintem az is alapvető, hogy az edző ne mondja már meg a csapatkapitánynak, hogy a válogatott csapattársaival/barátaival tarthassa-e a kapcsolatot. (Gondolom hallottál a Xavi-esetről...)

Mondjuk épp tegnap olvastam olyan hozzászólást egy madridistától, hogy Casillas uszította a csapattársakat Mourinho ellen.... no comment.

Néha úgy érzem, hogy a Real Madrid meg sem érdemli őt.

2013. máj. 8. 17:08
 20/31 anonim ***** válasza:

",de Mourinho máskor sem akarja játszatni"

Nemrég meg azt nyilatkozta, hogy már az első idényétől kezdve Lopezt kellett volna játszatnia....

2013. máj. 8. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!