Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Help! Idegbajt kapok a gépemtő...

ClioWolf kérdése:

Help! Idegbajt kapok a gépemtől, mit tehetek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Nem tudok rá jönni, hogy miért teszi ezt, ezért remélem kapok valami normális választ amitől megoldódik a problémám. Szóval arról van szó, hogy egy bizonyos időközönként kiugrik egy kis ablak, amiben azt írja, hogy: "This is not a valid zip code. Please try again." Hiába zárom be, kidob egy másik ablakot, ahol kéri a kódot, de milyen kódot? Előre is köszönöm, ha valaki megtudná mondani a választ ;)

2013. márc. 27. 09:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Valamilyen programot regisztrálhattál, aminek nem tetszett az irányítószám, amit megadtál neki. Gondold végig mi lehetett az!
2013. márc. 27. 09:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy a testvéremet a gépem közelébe engedtem, most már biztos vagyok benne, hogy ez az ő műve -.-
2013. márc. 27. 09:48
 3/5 anonim ***** válasza:
msconfig -ban nézd át az induló programokat, és kapcsold ki ami nem kell.
2013. márc. 27. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Beszedtél valami szép malware-t. Alapos vírusirtást javaslok (pl. DrWeb Cure It és SpyBot)
2013. márc. 27. 10:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) Úgy látszik megoldódott a problémám :D
2013. márc. 30. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!