Szerintetek Wayne Rooney nelkul olyan a man utd mintha egy uresben allo auto lenne?
Ahogy nezem a mecseket mostanaban amikor Rooney nincs akkor a csapat se nagyon tudja azt a teljesitmenyt elerni mint WR10-zel.
Rooney szerintem a csapatnak a felsobb fokozat.
Rooney-val a csapat olyan mint egy auto ami 150-nel repeszt ,de Rooney nelkul mintha csak 30-cal menne az egész.
Nélküli is van csapat de mégsem az igazi
Az biztos , hogy a jelenléte sokat számít!
De valljuk be őszintén a csapat nincs formába már 1 hónapja !
:(
Nem hinném, inkább csak az öreg eléggé eltaktikázta a chelsea és a city elleni meccset is.
A unitedben sose volt pótolhatatlan játékos, Wayne se az.
Rooney egy fura fazon,összességében szimpatikus ember.
Egy nagyon jó támadó,de nem sorolnám a zseni kategóriába.
Az angol foci hosszú-hosszú ideje tartó csatár inségének következménye,hogy ő ilyen magasságokba emelkedhetett.
Nekem a legélénkebb emlékem róla,hogy nagyon fiatalon sztár lett az Evertonban és én mindig szimpatizálok az ilyen korán érő játékosokkal.
Elvitathatatlan tény,hogy jónéhány emlékezetes gólt szerzett fontos mérkőzéseken,emiatt örökre beírta magát a világ futballtörténelmébe,de nem olyan sokoldalú,karizmatikus játékos mint például Beckham.
3:
mi köze az angol foci csatár ínségének Rooneyhoz?
Rooneyt nem az angol válogatottbeli eredményei miatt 10 éve a united alapembere (nem mintha olyan rossz lenne a válogatottban nyújtott teljesítménye). Ha nem lenne kiemelkedő játékos akkor már nem itt játszana ennyi idővel a leigazolása után.
Én anno Beckham miatt lettem united drukker még a 98as vb alatt. De így elfogultan is merem azt mondani, hogy Rooney a posztján van olyan, ha nem jobb játékos mint Beckham volt.
Beckham a united elmúlt 30 évének legjobb jobbszélsője szerintem (igen még CRnél is jobbnak tartom azt amit letett nálunk), Rooney pedig a legjobb támadó.
Beckham tényleg sokoldalúbb volt azt tekintve, hogy minden pontrúgása, beadása veszélyes volt. Viszont Rooney lassan már minden kp és támadó poszton játszott az évek során.
Egy dolog miatt pedig emberileg is (sokkal) jobbnak tartom Root mint Davidet. Roonak mikor gondja akadt és elakart menni akkor leült beszélni az öreggel és maradt. Pedig ő liverpooli születésű. Beckham viszont aki saját nevelés volt és végig járta az akadémiát nem tudott megbékélni Fergusonnal és lelépett.
Nos én gondolok az ő "sebességváltós" hasonlatához.
Nem volt Tottenham ellen hátrány és vereség,ahogy beküldték(akkor volt az a sérülése ) még látszott,hogy nem az igazi de beküldése után 30 méterről bődületes szabadrugás amit a kapus még a kapufáig odébbtolt.
Ahogy Roo bement a játék felgyorsult , extrémebb lett.
Aztán RealMadrid elleni visszavágón kispadon nézte,addig nem volt nagy szám az united játék,második felesben a 2 kemény kapurarúgással ellentétbe ahogy Rooney bement ismét gyorsult és öszpontosított lett a játék és 1 lövésből 3 lett.
Namostmeg Chelsea ellen egyeltalán nem volt megislátszott a United játékán...
ez 3 tipikus olyan helyzet ahol vereség van mert a csapat csak ellabdázgatott WR10 nélkül.
Én mostanság RvP-nél látok némi visszaesést de nincs olyan játékos akinek ne lenne mélypontja.
Rooney is ahogy kezdte a szezont aztán október közepén szépen beindult ahogy szokott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!