Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Rvp, Rooney, Chicharito,...

Rvp, Rooney, Chicharito, Welbeck Man. Utd fanok, ki a legjobb?

Figyelt kérdés

#man.utd
2013. ápr. 4. 00:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Rooney-rvp-chicha

Bár welbecket nem érdemes csatárnak tartani. A kapu előtt nagyon béna, szélsőként sokkal jobb teljesítményre képes.

2013. ápr. 4. 11:02
 2/6 anonim ***** válasza:

R.van Persie

Rooney

Welbeck

Chicharito

Azért ez a sorrendem,mert van Persie nagyon jó,megállíthatatlan,gyors! .....Ha formában van ! Jelenleg nem nagyon megy neki (már úgy 2 hónapja...),de reméljük minnél hamarabb visszanyeri formáját !

Rooney egy Világklasszis! Megállja a helyét csatárként,középpályásként,védőként ! Ez kivételes tehetség!

A legjobb pozíciója a csatárok mögött osztogatónak! Igaz,most ő sincs nagy formába...

Welbeck kicsit még tapasztalatlan,de nagyon szívós játékos.Gyors,magas,erős !

Kicsit a helyzeteit jobban használná ki,kezdő lenne mindig !

Chicharito a leggyengébb a csatárok közül.Igaz,hogy szerez gólt,de milyeneket? Más úgymond ,,kidolgozza" a helyzetet,ő meg

belövi,mert épp jó helyen áll. Nem nagyon látni tőle olyat,hogy kicselez 3-4 embert aztán rúg egy nagy gólt!

De mindenki a kedvencem,mert én 7 éve drukkolok a Manchester Unitednek és számomra csak ez az egy csapat létezik !!!

2013. ápr. 4. 16:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Én miotta focit nézek azóta Man.Utd vok!kb 12éve!most 20 vagyok!
2013. ápr. 8. 12:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is 20 vagyok.

2#

Te,hogy látod a helyzetet ?

2013. ápr. 8. 17:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Nos a legjobb csatár Wayne Rooney ez tény, miért van 1 fokkal hátrébb Rooney mint Chicharito?

Mivel ő ért a befejezésen kívül máshoz is.

Ő nem csak egy fullosan elévágottlabdát tud a hálóba varázsolni,hanem előkészíteni is tud és sajátmagának és a társainak teremti a helyzetet.RvP most csúcsformában van,amint picit visszaesik a teljesítménye tartósan azonnal Rooney feljebb megy egyel!

RvP ha beindul akkor kegyetlenul befejez,de sajna elkell ismerni ,hogy befejezésen kívül többre nem nagyon alkalmas!Sajna ha nem találja a ritmust akkor elkell ismerni felelsleges,hogy pályára lépjen.

Chicharito ő az a csatár aki improvizálásba a legjobb.

Egy közép magas /magaslabdát úgyfejel mint amikor a sebész operál,kegyetlenul pontos sarkaz fejel stb.

Welbeck azért lehet kulcsfigura mert arányban a leggyorsabb a PL-ben az az aránya hogy gyorsulás/gyorsaság,ugyebár ha kikell ugrani illetve áttudja verni testcsellel a védőt stb.. akkor úgybegyorsul hogy nincs az aki elveszi tőle ,mert iszonyu gyorsan végsebességén van.

Kötött helyzetben életveszélyes fejelni extrémen tud egy szöglet egy ivelt labda egy szabadrugás kapu gyilkos.

2013. ápr. 9. 20:29
 6/6 anonim válasza:

1Rooney:Messziröl is nagyon pontos jó beadó

2Rvp.:Fejel

3Welbeck:nagyon szép játékstilusa van és gyors

4Chicharito:egész jol lö

2014. jún. 15. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!