Thierry Henry, Brazil Ronaldo, Rooney, Eric Cantona, vagy Karim Benzema?
Szerintem Henry, miatta lettem Arsenal drukker.
Arsenalos fénykorában szerintem nem volt tőle jobb csatár akkoriban.
Henry nem valami gólerős.Rooney nem jobb mint egy átlag
magyar focista.Benzema nem bizonyított számomra semmit
egy nulla.Cantona játékára nem emlékszem.
Ronaldo gólerős de semmi extra.Robbanékony volt fénykorában, de nem cselezett jól,távolról sem lőtt gólt.
Szinte mindig olyan csapatban játszott ahol kiszolgálták.
Szerintem az összes felsorolt túlértékelt.
Nekem Pelé,Puskás,Maradona,Gerd Müller,Détári stb, És régebbiek Scarone,Leonidas és mások jelentik a jó játékost.
ronaldo.
a realban lőtte a legszebb góljait, és olyan cseleket csinált meg a legnagyobb magabiztossággal...
beírjátok youtube-ba, hogy cristiano ronaldo double touch exit. na itt cr épphogy be tudja adni ezután a csel után, az igazi ronaldo ugyanezt a cselt úgy etette meg a védővel az alapvonalon, hogy előtte az egész stadion azt várta, milyen cselt fog csinálni, 3-4 másodpercig csak állt a védővel szemben, egyre nagyobb lett a moraj, és akkor bedobta ezt a cselt, és úgy ment át a védőn mint kés a vajon. na ez a különbség ő és cr között. kár, hogy nincs videó arról a cselről.
itt 5:08-nál egy reklámfilmben megcsinálja, élőben egészen káprázatos volt:
http://www.youtube.com/watch?v=17PVDty1gHw
ez csak egy példa, de rengeteg ilyet lehetne hozni, miért ronaldo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!