Nehéz átszokni bal kézre?
Figyelt kérdés
Kézilabdázom. Jobbkezes jobbszélső vagyok, így nehezebb a góllövés. Nehéz lenne átszokni hogy bal kézzel lőjjek?
14/F
2013. márc. 13. 20:22
1/9 anonim válasza:
Aligha menne ugyanúgy, de senki nem akadályoz abban, hogy gyakorolj. Christiano Ronaldo sem kétlábasnak született, mégis mindkettővel jól rúg.
2/9 A kérdező kommentje:
miért nem menne úgyanúgy? :/
2013. márc. 13. 20:26
3/9 anonim válasza:
Miért nem menne? Próbáltál már bal kézzel írni?
4/9 anonim válasza:
mert az agyad nem ugyanúgy viszonyul ahhoz a kezedhez, mint a jobbhoz. ezért nem tudsz vele pl írni sem... ha csak nem vagy kétkezes, ami meg rohadtul ritka.
5/9 A kérdező kommentje:
Még nem próbáltam :D
2013. márc. 13. 20:30
6/9 anonim válasza:
Nem? :D Jaj, de vicces. :D
Kezd a maszturbálást bal kézzel, aztán később térj át a finommotoros mozgásra, bár kézilabdánál az nem olyan fontos.
7/9 anonim válasza:
Hat en alapbol bal kezes voltam, de a szuleim at akartak szoktatni h a jobb kezem hasznaljam. Kanalat, tollat meg pingpong, tenisz utot jobb kezzel hasznalom, de a labdajatekoknal pl kezilabda, roplabda stb a bal kezemet hasznalom, spontan dolgoknal is reflexbol a bal kezemmel szoktam utana nyulni. Ennek az egyetlen hatranya az az, h mivel en alapbol bal kezes vagyok de egyes dolgokban atneveltek jobbosra, ezert rajzolni egyaltalan nem tudok (max 6-7 eves gyerek szintjen) :D es az irasom sem a legszebb. 15/F
8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2013. márc. 13. 20:49
9/9 anonim válasza:
vegulis nem valtoztathatos meg a lovo kezed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!