Bizony MU sokat köszönhet neki :D Megmentett őket 2 góltól . Arról nem ő tehet hogy Nani eltévesztette a karate klubot.
Amúgy aranylabda már nincs , csak Aranymessi.
3:
te mit erőlködsz minden kérdésnél?
a real drukker bíró csalt a realnak, nem is egyszer. Ha még az első meccsen lévő rossz ítéletek is hozzá adjuk akkor egyértelmű, hogy a bírók és az uefa juttatta tovább a gyengébb csapatot. Mourinho is megmondta az igazat.
Az a baj hogy ti erőlködtök , és nem veszitek észre hogy itt is ott is volt hibás döntés a fociban ez benne van . Vagy komolyan szerinted Rafael kezezése semmi volt ? VB selejtezőn ugyan ezért Suarez kapta azonnal a pirosat , szerencséje volt a MUnak hogy nem vette észre .
Összeségében meg nem tudom mit akarsz , Madridban 3 makk helyzete volt a MUnak , a Real meg szétlőtte De Gea kapuját , az az ember nincs(vagy bal lábbal kel fel) nem 1-1 el megyünk Manchesterbe.
Amúgy meg mit kellett volna csinálni a Realnak ? Lerúgni mondjuk Giggs-et hogy egyenlően legyenek ? Akkor igazságos lenne ?
Mondjuk megértelek , ha 0-1ről 2-1re kikapunk valszeg én is a bírót hibáztatnám és a manu-t csalóznám ..
Csak semmi értelme .
Akkor: A MU gólját les elôzte meg. Rafael kézzel mentett. De a Madridnak fújnak. Most már értem miért a MU szurkolóit tartják a legszánalmasabbnak. Miért nem lehet elfogadni a vereséget?
Szvsz piros volt. De ha nem lett volna akkor egy k.rva szélsô esett ki. A Chelsea Terry nélkül lehozta a meccset IDEGENBEN. Szánalmas ez a vergôdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!