Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért akarják, hogy Messi...

Miért akarják, hogy Messi nyerje az aranylabdát?

Figyelt kérdés

Nem igazán értem, hogy mit tett le az asztalra a 2011/12-es szezonban amiből ezt kiérdemelte volna. A tétmeccseken sorra szarul játszott, a csapata nem nyert SEMMIT. Azt a 4 gólt amivel pedig gólkirály lett és megelőzte velük Cr-t, az utolsó meccseken szerezte, mikor a Real már nem hajtott a 2 csapat közti tetemes pontszámbeli különbségek miatt. Ezzel szemben mind neten, mind a híres emberek azt nyilatkozzák, hogy az aranylabda nagy várományosa. Miért? Kapásból 5 ember szerintem akik jobban megérdemelnék: Pirlo, Casillas, C.Ronaldo, Iniesta, Falcao. Lehet van akit kihagytam, de ezek közül szerintem bármelyikük jobban kiérdemelte.

Egyetértetek, vagy ti Messinek adnátok? Ha igen, akkor miért?

2012. okt. 31. 21:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
23%

Mert neked aztán jogod van eldönteni ki érdemelné meg... Majd ha a tv bámulásán kívül teszel is valamit....

Ezért utálom én a focit. Van a kedvenc, a többi meg sz*r.

2012. okt. 31. 22:01
 2/12 anonim ***** válasza:
36%

Ronaldo érdemli meg. Sorozatban 6 Klasszikuson gólt szerzett, szám szerint 7-et. 2 kupához is ő segítette a csapatát. Bajnoki: sok meccset ő döntött el pl At. Madrid, Valencia, Rayo, Barca ellen. Szuperkupa: Ott is lőtt 2 gólt. Az eb-n is jól teljesített, ha ő nincs akkor az elődöntőig nem jutottak volna el. Illetve 3 góllal majdnem gólkirály, de vegyük figyelembe, hogy kb 5 kapufát is rúgott :)

46 bajnoki gól. Nézd meg Messi 50 gólja közül az utolsó 2 meccsen szerzetteket.. SZÁNALOM

Mou is megmondta: Nincs köztük akkora kül., hogy az egyik 4-et míg a másik csak 1-et kapjon.

2012. okt. 31. 23:39
 3/12 VVMMvvmm ***** válasza:
Régen az aranylasztit csak európai állampolgár kaphatta meg.
2012. okt. 31. 23:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Régen nem is volt agyonsztárolva a két spanyol csapat.
2012. nov. 1. 00:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Az, hogy Messi nem tett le idén semmit az asztalra az azért elég nagy túlzás és elfogultság. Idén is elég szépen termelte a gólokat és osztotta a gólpasszokat, rengeteg nagyon jó meccse volt. Azzal sem értek egyet, hogy az általad felsorolt játékosok mind jobban megérdemelnék mint ő. Pirlonak hosszú idő után ismét remek éve volt, de egy aranylabdát túlzásnak éreznék, úgy ahogy Casillasnál is. Iniesta 2010-ben jobban megérdemelte volna és akkor sem kapta meg. Abban viszont egyetértek, hogy ne Messi kapja, hanem Ronaldo, jobban sikerült neki ez a naptári év, Falcaonak szintén a dobogón a helye, de egyelőre nem az első helyen. Más kérdés, hogy szerintem ő úgyse lesz az első háromba.
2012. nov. 1. 11:40
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
Aranylabdás marhaságokat fejezzétek már be!ELEGEM VAN :@ Miért nem bír senki jövőév januárig várni hmm?:@@@@@ Hát ez nem igaz...Egyébként Casillas kell kapja."Csapata nem nyert SEMMIT" Hát nem tudom te hol voltál,de a Barca 4 dolgot is nyert a 11-12-es szezonban.Spanyol szuperkupa,Spanyol Kupa,Klub VB és Európai Szuperkupa.Ez semmi ugye?Egyébként meg szavazás szerint megy,nem az Uuefánál döntik el....Szóval ha az emberek nagy részre Leora szavaz,ne verje senki a nyálát,hogy bunda az egész...
2012. nov. 1. 17:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó: Az aranylabdád évre adják és nem szezonra. Csak úgy mellékesen...
2012. nov. 1. 17:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Tudom.
2012. nov. 2. 00:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Csak megjegyezném hogy az aranylabda egyéni elismerés így teljesen mindegy hogy csapatszinten nyertél-e valamit vagy sem. Ha nyertél akkor csak az esélyed nő, de akár Koplárovics Béla a magyar 4 osztályból is kaphatna aranylabdát ha lőne 150 gólt egy évben. (ez csak példa)

[link]

elég sok vélemény van, érdekes mindet elolvasni...

2012. nov. 3. 12:20
 10/12 anonim válasza:

honnan tudjátok hogy messi nyeri meg az aranylabdát én nekem is a kedvenc játékosom messi de van esélye falcao-nak,bufonnak,manuel nauernek

de hát ne légy elhamarkodott

2012. nov. 3. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!