Miért akarják, hogy Messi nyerje az aranylabdát?
Nem igazán értem, hogy mit tett le az asztalra a 2011/12-es szezonban amiből ezt kiérdemelte volna. A tétmeccseken sorra szarul játszott, a csapata nem nyert SEMMIT. Azt a 4 gólt amivel pedig gólkirály lett és megelőzte velük Cr-t, az utolsó meccseken szerezte, mikor a Real már nem hajtott a 2 csapat közti tetemes pontszámbeli különbségek miatt. Ezzel szemben mind neten, mind a híres emberek azt nyilatkozzák, hogy az aranylabda nagy várományosa. Miért? Kapásból 5 ember szerintem akik jobban megérdemelnék: Pirlo, Casillas, C.Ronaldo, Iniesta, Falcao. Lehet van akit kihagytam, de ezek közül szerintem bármelyikük jobban kiérdemelte.
Egyetértetek, vagy ti Messinek adnátok? Ha igen, akkor miért?
Mert neked aztán jogod van eldönteni ki érdemelné meg... Majd ha a tv bámulásán kívül teszel is valamit....
Ezért utálom én a focit. Van a kedvenc, a többi meg sz*r.
Ronaldo érdemli meg. Sorozatban 6 Klasszikuson gólt szerzett, szám szerint 7-et. 2 kupához is ő segítette a csapatát. Bajnoki: sok meccset ő döntött el pl At. Madrid, Valencia, Rayo, Barca ellen. Szuperkupa: Ott is lőtt 2 gólt. Az eb-n is jól teljesített, ha ő nincs akkor az elődöntőig nem jutottak volna el. Illetve 3 góllal majdnem gólkirály, de vegyük figyelembe, hogy kb 5 kapufát is rúgott :)
46 bajnoki gól. Nézd meg Messi 50 gólja közül az utolsó 2 meccsen szerzetteket.. SZÁNALOM
Mou is megmondta: Nincs köztük akkora kül., hogy az egyik 4-et míg a másik csak 1-et kapjon.
Csak megjegyezném hogy az aranylabda egyéni elismerés így teljesen mindegy hogy csapatszinten nyertél-e valamit vagy sem. Ha nyertél akkor csak az esélyed nő, de akár Koplárovics Béla a magyar 4 osztályból is kaphatna aranylabdát ha lőne 150 gólt egy évben. (ez csak példa)
elég sok vélemény van, érdekes mindet elolvasni...
honnan tudjátok hogy messi nyeri meg az aranylabdát én nekem is a kedvenc játékosom messi de van esélye falcao-nak,bufonnak,manuel nauernek
de hát ne légy elhamarkodott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!