Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért akarják, hogy Messi...

Miért akarják, hogy Messi nyerje az aranylabdát?

Figyelt kérdés

Nem igazán értem, hogy mit tett le az asztalra a 2011/12-es szezonban amiből ezt kiérdemelte volna. A tétmeccseken sorra szarul játszott, a csapata nem nyert SEMMIT. Azt a 4 gólt amivel pedig gólkirály lett és megelőzte velük Cr-t, az utolsó meccseken szerezte, mikor a Real már nem hajtott a 2 csapat közti tetemes pontszámbeli különbségek miatt. Ezzel szemben mind neten, mind a híres emberek azt nyilatkozzák, hogy az aranylabda nagy várományosa. Miért? Kapásból 5 ember szerintem akik jobban megérdemelnék: Pirlo, Casillas, C.Ronaldo, Iniesta, Falcao. Lehet van akit kihagytam, de ezek közül szerintem bármelyikük jobban kiérdemelte.

Egyetértetek, vagy ti Messinek adnátok? Ha igen, akkor miért?

2012. okt. 31. 21:37
1 2
 11/12 Filipó István válasza:

Messi kapta. mire írok már kiderült! Ám tényleg nem tett semmit le az asztalra! végülis, csak 91 gólt lőtt egy évben!

Az tényleg semmi! Mindazonáltal az aranylabda, egyéni elismerés, és qrvára nem számít bele mit nyert a csapata az adott játékosnak... lehet utolsó a bajnokságban ha húzó ember akkor... Valaki írta, 7-et lőtt a Barcának. Messi 10-et a Madridnak, és?

2013. jan. 29. 20:09
 12/12 Filipó István válasza:
SZERK: Mármint Ronaldo lőtt 7-et*
2013. jan. 29. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!