Nem erdekel hogy nez ki, de szerintem jo jatekos, gyors, jol cselez es valtoztat iranyt, alacsonyan van a sulypontja. Tavolrol annyira nem lo jol es magassagabol adodoan annyira nem is fejel jol. Az utobbi ket meccsen jobb bekket jatszott, azt annyira nem ertettem, latszott szegenyen 2 perc utan hogy fogalma sincs hogy meg hova helyezkedjen, es a labdakkal se nagyon tudott mit csinalni.
2013. márc. 1. 17:07
2/7 anonim válasza:
Csipázom bár szerintem egy fokkal Real szint alatti játékos . Mire Morata 25 éves lesz szerintem lekörözi Calle-t .
2013. márc. 1. 17:09
3/7 anonim válasza:
Nem Moratanak hanem Jesének kell kiütnie Callejónt. Még csak 20 éves, de oktat a másodosztályban. Elvileg elmegy, ha jövőre nem lesz a nagy csapat tagja. Jobb opció mint José.
Amúgy nem rossz, de tavaly jobb volt, most sokszor eltűnik, senkit nem tud megverni 1-1-ben. Tavaly legalább beb.szta a helyzeteit, idén viszont még helyzetbe alig tud kerülni. Kevés
2013. márc. 1. 17:46
4/7 anonim válasza:
középszerű játékos
2013. márc. 1. 18:35
5/7 anonim válasza:
Egy Ronaldo majmoló kis p*cs. Nem vagyok Real sem Ronaldo fan de amióta ott van lehet látni hogy már a haja is olyan és úgy is fut mint Ronaldo DE előtte nem igy volt mert néztem amikor odakerült.
2013. márc. 2. 15:03
6/7 anonim válasza:
Jó cipője van.
Kicsit undorító,hogy lányok kérdezgetnek itt José Callejonról,meg Götzéről,Reusról...Elég ratyik vagytok,mitmondjak.Olvass wikipédiát,vagy bánom is én,de ne itt rontsd a levegőt,vagy ne égesd magad..kinézet pontozás is jöhet...1 focistát nem azért szeretünk,mert jól néz ki(na meg hát nem is vagyunk mi fiúk buz.ik)
Nézd csak meg Franck Ribéryt!Szegénynek milyen csúnya heg van az arcán,még is 66x jobb,mint az a balfácán Káéjón
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!