Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyen melegben hogy bírod a...

Ilyen melegben hogy bírod a sportolást?

Figyelt kérdés

Mióta ilyen nagyon meleg van a felét se csinálom meg annak a mozgásnak amit eddig megcsináltam.Érzem, hogy nem kívánja a testem a mozgást, és már 10 perc könnyű torna után is megizzadok, pedig normális időben nem szoktam.Meg hát kicsit féltem is magam, ilyen melegben nem jó ha túlzásba van víve a sportolás, akármi baj lehet belőle, (20 fokban is lehet baj belőle, de 40-ben inkább szerintem).

Szóval ti hogyan bírjátok a futást, tornázást, stb.-t ebben az időben?

2011. júl. 10. 21:28
1 2
 1/14 anonim válasza:

Én testépítek,vizes törölköző a nyakba,és nyomom. Néha télen is el szoktam ájulni ha guggolok,vagy esetleg behányok de ez vele jár. Ugye milyen gyönyörű sport? :)

Ilyenkor este csinálom az segít valamicskét...

2011. júl. 10. 21:32
 2/14 anonim ***** válasza:

Borzalmas.

Ma elmentem biciklizni. 3 napig itthon voltam. Általában 6-os fokozatban megyek, mert szeretem érezni, ahogy tekerek. A szokásos útvonalamban benne van pár domb is. Amíg mondjuk egy hete könnyűszerrel felmentem, ma folyt rólam a víz, a halálomon voltam, és muszáj voltam megállni pihenni is, mert egyszerűen nem bírtam. Biztos közrejátszik, hogy 3 napig punnyadtam, de azért vagyok annyira sportos, hogy bírjam. Hát, aztán valahogy mégse. A másik pedig a gyúrás. Ebben a 3 napban azt is mellőztem, mert iszonyatos izomlázam volt, megerőltettem magam. Ma lementem, és az első sorozat felénél elkezdett folyni rólam a víz. De olyan szinten, hogy aki rám néz, azt hiszi, már órák óta edzek. Ettől függetlenül jobban ment, mint a biciklizés, bár nem is kellett a tűző napon lennem.

2011. júl. 10. 21:36
 3/14 anonim ***** válasza:
Én múltkor rosszabbul voltam a melegtől. Most egész jól bírom, sőt késő délután nagyon jó. Ugyanis imádok izzadni, kimegyek és izzadok ha nemcsinálok semmit akkor is. De persze csinálok.
2011. júl. 10. 21:55
 4/14 anonim ***** válasza:
Én a pincébe szoktak lepakolni a kondi cuccaimat minden nyáron. 15-18 fok körül van lent.
2011. júl. 10. 22:04
 5/14 A kérdező kommentje:

Vitrix!

Mi ez az ájulás behányás dolog?Ne ijessz már meg!!!Még csak pár hónapja foglalkozok komolyabban ezzel a témával, de szerintem annyit már tudok, hogy nem lesznek ilyenek a normálisan művelt sporttól, és pláne nem egy egészséges embernél...Nem lehet, hogy egy kicsit túlzásba viszed???Többet csinálsz mint amennyit bírsz???

2011. júl. 10. 22:07
 6/14 bix ***** válasza:

én lesz@rom az időt, csinálni kell, és nem agyalni rajta. hajoljon a króm pattanjon az izom.

az ájulás, behányás az elején nem sanszos. nálam is előfordult, bár ritkán, és amikor idegből edzettem, nem olyan nehéz túlpörgetni a szervezetet ha megfelelő az intenzitás és a súly... elfogy az oxigén, összeomlik a keringés, stb. persze ha csak annyit nyomsz amennyit tudsz akkor ez egy szép hobbi. onnantól viszont egy brutális sport amikor ezt a határt átléped

2011. júl. 10. 22:13
 7/14 A kérdező kommentje:
Ja persze... :) A gyúrás nem erről szól.Egyébként lány vagyok és 17 éves, nem is gyúrok hanem inkább csak tornázok és kicsit súlyzózok is.Baromság, hogy aki normálisan mértéket tart a gyúrásba az is behány néha.Ha nem vagy beteg, és nem agyatlanul sokat csinálsz a gyakorlatokból nem hánysz be.Ehhez nem kell szaktudás, csak józan ész.
2011. júl. 10. 22:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Izzadok, mint egy hámozatlan ló.
2011. júl. 10. 22:31
 9/14 anonim ***** válasza:

Énnekem a meleg érezhetően visszavesz a teljesítményemből.

Felhúzásban múltkor pl: -20 kg.

2011. júl. 10. 22:50
 10/14 anonim válasza:

sztem rohadtnagy poén hullavizesen focizni a salakon 50 fokban :D jo az, csak legyen nálad jo sok víz, mert amugy nem élvezhető

egyébként ha nem birod a futást, akkor azt csináld kora reggel, akkor kellemes hűvös van. ugyis ráérsz, tornát pedig egy ventillátor társaságában nem lehet nagyon veszélyes a szobában. amugy meg örülj hogy izzadsz, ott is megy ki a salakanyag a twestedböl. asszem. és miután megcsináltad egy jó hideg zuhany télleg tök jó kellemes.

gyúrást én is csak venti mellett birom, taekwondonál meg vizes törcsi, sok viz, stb...

2011. júl. 10. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!