Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyen melegben hogy bírod a...

Ilyen melegben hogy bírod a sportolást?

Figyelt kérdés

Mióta ilyen nagyon meleg van a felét se csinálom meg annak a mozgásnak amit eddig megcsináltam.Érzem, hogy nem kívánja a testem a mozgást, és már 10 perc könnyű torna után is megizzadok, pedig normális időben nem szoktam.Meg hát kicsit féltem is magam, ilyen melegben nem jó ha túlzásba van víve a sportolás, akármi baj lehet belőle, (20 fokban is lehet baj belőle, de 40-ben inkább szerintem).

Szóval ti hogyan bírjátok a futást, tornázást, stb.-t ebben az időben?

2011. júl. 10. 21:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ma edzettem újra, 38 fokban kint a szabadban, hát majdnem behaltam xD . holnaptól meg futni fogok, azt viszont már este
2011. júl. 10. 23:30
 12/14 WBTBWB ***** válasza:
Én tegnapelőtt voltam futni Hortobágyon félmaratont, napon 50°C feletti volt a hőmérséklet, ezért visszafogtam a tempómat, így nem lett belőle ájulás. Ha viszont azt a tempót tartom, amivel az első 5 km-t nyomtam, akkor szerintem 11-12 km környékén jött volna értem a mentő. Kemény volt, végigszenvedtem, és nem bántam meg :)
2011. júl. 11. 13:21
 13/14 anonim válasza:

Kérdező,vitrixnek és bix-nek igaza van. Én 6 éve nyomom és ha mindent ésszel csinálsz 3-4 év után kox nélkül nem fejlődsz. Hardcore-nak kell lenni és ennek velejárója lehet a rosszullét vagy a leírt tünetek is.

Nézz meg egy komoly edző videót ordítanak mint az állat,szuszognak,fújtatnak ahogy nyomnak. Szerinted ilyen összpontosításnál plafonon lévő adrenalinnal meddig tart kicsit behányni vagy szédelegni? Elhiszem hogy szokatlanul hangzik,de ha nem fitnessterembe mész hanem egy lerobbant pincébe ahol régen pl.kathi béla is edzett ott ez természetes. EZ AZ ÉLSPORT.

2011. júl. 11. 17:36
 14/14 anonim ***** válasza:
szerintem az élsportolók nem teszik tönkre magukat. (mármint a többség) ki tudja! akkor tulajdonképpen miért is sportolsz?
2011. júl. 20. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!