Ilyen melegben hogy szoktatok futni?
Figyelt kérdés
Én most szedek egy kapszulát aminek thermogenikus hatása van, szóval futás közben és után extrán izzadok.2010. júl. 17. 10:28
1/6 Szabó Pista bácsi válasza:
Elég ha futás után bedobsz egy hideg sört és akkor is extrán fogsz izzadni ilyen melegben!
Amúgy ha normális testsúllyal rendelkezel és megfelelően gyors tempóban futsz , a menetszél leszárít és csak akkor izzadsz ha megállsz! Én így szoktam. Futok mint a barom, és utána bedöglök a medencébe pár üveg sörrel. Na ez az edzés
2/6 A kérdező kommentje:
:D ez egy jó ötlet, de van pár probléma vele.
az első és legfontosabb : nem szeretem a sört
a második: futógépen futok, úgyhogy nincs menetszél sajnos...
2010. júl. 17. 10:45
3/6 anonim válasza:
áh.. akartam írni, hogy menj le későn futni, de ha padozol, akkor mindegy. Én este fél10 után járok le, évek óta, muszáj a stresszes hétköznapok után kiadnom a gőzt. Szerintem semmiképp ne ventillátorozz, leizzadsz és megfázol. nincs tippem. jár el a szabadba.
4/6 A kérdező kommentje:
falun lakom itt nem lehet sehol futni csak az utcán, az aszfalton amúgysem egészséges, meg zavaró is hogy bámulnak közben. ezért kértem a futópadot karácsonyra :)
2010. júl. 17. 10:53
5/6 anonim válasza:
szia ! szerintem fürödj le elött eés utánna.. közbe locsold a fejed hideg vizzel akkor elgalább nem elsz meleged..:D
6/6 anonim válasza:
ha fürdés után futsz, még jobban izzadsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!