Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyen melegben hogy szoktatok...

Ilyen melegben hogy szoktatok futni?

Figyelt kérdés
Én most szedek egy kapszulát aminek thermogenikus hatása van, szóval futás közben és után extrán izzadok.
2010. júl. 17. 10:28
 1/6 Szabó Pista bácsi válasza:

Elég ha futás után bedobsz egy hideg sört és akkor is extrán fogsz izzadni ilyen melegben!

Amúgy ha normális testsúllyal rendelkezel és megfelelően gyors tempóban futsz , a menetszél leszárít és csak akkor izzadsz ha megállsz! Én így szoktam. Futok mint a barom, és utána bedöglök a medencébe pár üveg sörrel. Na ez az edzés

2010. júl. 17. 10:37
 2/6 A kérdező kommentje:

:D ez egy jó ötlet, de van pár probléma vele.

az első és legfontosabb : nem szeretem a sört

a második: futógépen futok, úgyhogy nincs menetszél sajnos...

2010. júl. 17. 10:45
 3/6 anonim válasza:
áh.. akartam írni, hogy menj le későn futni, de ha padozol, akkor mindegy. Én este fél10 után járok le, évek óta, muszáj a stresszes hétköznapok után kiadnom a gőzt. Szerintem semmiképp ne ventillátorozz, leizzadsz és megfázol. nincs tippem. jár el a szabadba.
2010. júl. 17. 10:49
 4/6 A kérdező kommentje:
falun lakom itt nem lehet sehol futni csak az utcán, az aszfalton amúgysem egészséges, meg zavaró is hogy bámulnak közben. ezért kértem a futópadot karácsonyra :)
2010. júl. 17. 10:53
 5/6 anonim válasza:
szia ! szerintem fürödj le elött eés utánna.. közbe locsold a fejed hideg vizzel akkor elgalább nem elsz meleged..:D
2010. júl. 17. 10:59
 6/6 anonim válasza:
ha fürdés után futsz, még jobban izzadsz
2010. júl. 17. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!