Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Idén szerintetek, hogy fog...

Idén szerintetek, hogy fog teljesíteni a Manchester United?

Figyelt kérdés
Remélem megnyerik a bl-t és a bajnokságot de valyon lehetséges ez Ronaldo nélkül?????
2009. szept. 2. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt még korai megmondani eddig 4 meccs 3 siker és 1 zakó a Burnley-től, az hogy Ronaldo nélkül lehetséges-e szerintem igen! Glory Glory!
2009. szept. 2. 22:55
 2/7 anonim válasza:

Nehéz év lesz. Elég spórolósra vették idén nyáron a figurát, de remélem a fiatalabb játékosok azért beváltják a hozzájuk fűzött reményeket (pl. Valencia). Hamár egyszer igazán nagy név nem jött idén.

A bajnokság szerintem reális cél, a BL-ben meg lesz ami lesz...

2009. szept. 3. 00:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Bl most felejtős pár évig sajnosa barcelona, real, inter(?), chelsea dominancia várható. Bajnokságra sem adnék nekik 50%-nál többet, és te sem adnál ha láttál volna Chelsea meccset. A community Shield óta mindkét csapat jobban összeszokott, de a MU azért a szerencséek is köszönheti hogy egyáltalán áll valahogy, ellenben a Chelsea 2 meccsen is fordított és sok tartalék van még a csapatban. Én személy szerint úgy érzem hogy idén ők lesznek a befutók és a két manchesteri csapat kemény harcot fog vívni a 2. helyért. 4-nek az arsenal meg a pool.
2009. szept. 3. 00:40
 4/7 anonim válasza:

Mi az ,hogy felejtős és mi az hogy Chelsea meccs? Nemtom láttál-e egyetlen Arsenal meccset is de ha igen láthattad, hogy az Arsenal jobb formában volt mint a Chelsea és mindegy hogy milyen játékkal vagy lehet a bíróra fogni de a Manchester Utd nyert.

GLORY, GLORY MAN UNITED!!!

2009. szept. 3. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
az Arsenal jól kezdett, de a MU nem azért verte meg őket mert olyan jó lenne. Egy fél-kamu 11-es és egy öngól azért nem nevezhető dicsőséges győzelemnek.
2009. szept. 3. 23:18
 6/7 anonim válasza:
2009. szept. 4. 22:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Idén szerintem a Man U nem nyer se bajnokságot se bajnokok ligáját, Ronaldot még visszasírnák ők.
2009. szept. 5. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!