Szerinted ki a jobb a Barca vagy a Real Madrid?
Figyelt kérdés
Szerinted melyik a jobb?Melyik az esélyesebb?Indokolt válaszokat várok!2009. aug. 15. 22:38
1/14 anonim válasza:
Szerintem a Barcelona egységesebb csapat ... Legalábbis én ezt vettem észre . (egy AS Roma drukker)
2/14 anonim válasza:
Tavalyi szezon után ez elég buta kérdés.
3/14 anonim válasza:
Reál is jó, de Barcát idén se múlják felül(egy Barcás:D:D)
4/14 anonim válasza:
Dehogynem;) (Manchester United drukker)
5/14 A kérdező kommentje:
Szerintem a Real idén felül múlhatja a Barcát
2009. aug. 18. 08:40
8/14 anonim válasza:
pillanatnyi forma.. ma a Barcanak meg a MU-nak divat drukkolni :) én a Realt jobban szeretem de amúgy nem vagyok spanyolfoci rajongó
9/14 anonim válasza:
REAL MADRID CF A KIRÁLY MINDENNEK AZ ESÉLYESE!!!!!!!!!!!!!!!
10/14 anonim válasza:
egyértelmű hogy a Barca jobb, azért mert ott CSAPATOT építenek, nem úgy mint a reálnál, akik elköltenek 300millió eurót és akkor azt hiszik hogy megnyernek majd mindent, csupán megemlítem a Barca nagy hangsúlyt próbál fektetni az utánpótlásra, a mostani csapatukba 9! saját nevelésű játékos van (de ha idevesszük Pique-t aki egy kis kitérő után ment visza a Barcához) akkor 10! focistájuk került az első csapatba az utánpótlásból, szemben a Realal akiknél csak 3! saját nevelésű játékos van a keretben és azok se anyira fiatalok Raúl,Guti, Casillas. Meg ami még kivétel a Barcánál emberszámba veszik a focistákat és nem eszközként kezeli, sokkal családiasabb a hangulat, ott egy edző megvetheti a lábát, mivel hosszú ideig terveznek általában egy edzővel, a Realnál nem adnak időt egy edzőnek hogy "rendesen" rakja össze a csapatát, Del Bosque óta nem volt olyan edző aki megélt volna legalább 2idényt a Reálnál, mert a Reált csak a pénz meg a siker érdekli a többi nem számít, megvették C.Ronaldót, Kakát, Granerot, Albiolt, Arbeloát, Albiolt, Alonsót, és Benzemát, no meg egy új edzővel indítanak Pellegrini személyében és akkor nem is adnak időt hogy öszeszokjon a csapat, meg hogy az edző normálisan kiépítse a csapatát mert egyből már mindnet nyerni akarna a Real, a Barca is csak azért nyert tavaly mindent meg mert nem voltak azok a hatalmas nagy elvárások, nem volt olyan nagy nyomás, meg hát ott a légkör más....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!