Real Madrid vagy Arsenal, melyik a jobb?
Figyelt kérdés
szerintetek melyik a jobb,és miért? ki jut el tovább a bl-ben?2010. aug. 22. 21:08
2/11 anonim válasza:
Arsenal!!!!!!!!!!44444444444444
3/11 anonim válasza:
a real mindig béna a BL-ben már jó pár éve. most azthiszem a 3. edzővel rugaszkodnak neki a hogy végre a legjobb 8ba kerüljenek. Murinhoval most erre meg is van az esélyük, meg a játékoskeret is tökéletes hozzá. Meglátjuk.
4/11 anonim válasza:
Real, hát lesd meg már Casillas-t :) van-e olyan csaj aki nem a Realnak szurkol? :D
5/11 anonim válasza:
Jól beszélnek, nyomorék csapatok (bár az Arsenal a BL-ben eredményesebb nyomorék). Ne törődj velük, VISCA EL BARCA!
7/11 anonim válasza:
A rühes barca nem szerepel a választási lehetőségek között. Am sztem a madrid.Nem azt kérdeztem h milyen csapatok vannak a 2 adotton kívül '-.-
8/11 anonim válasza:
Real Madrid mellett döntöttem. (de amúgy nekem is Barca :D)
9/11 anonim válasza:
Természetesen a manchester united aki ebben az évben szétrugja a barca seggét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!