Az Arsenal vagy a Chelsea a jobb? Indoklással.
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 20:42
2/8 anonim válasza:
Chelseanek mostanában nem megy nagyon nagy hullámvölgyben van a csapat, ha nem a tegnapi meccset vesszük figyelembe akkor egyértelműen a Chelsea, jelenlegi formát tekintve viszont az Arsenal.
3/8 anonim válasza:
Az Arsenal, mert jelenleg csapatként jobban össze vannak rakva. a Chelseanél mióta kirúgták Ray Wilkins másodedzőt valami nagyon nincs rendben.
4/8 anonim válasza:
arsenal...tegnap is 3:1.... ez eleg indok
5/8 anonim válasza:
arsenal..
De a manchester united mindegyiket elveri. :D
6/8 anonim válasza:
az Arsenal szerintem,mert pörgősebben tudnak játszani , látványosabban , és fiatalítanak legalább, nem mint a chelsea ott már szinte változatlan a csapt , és általában a tipikus régimódi angol futballt játszák ami ma már nem szép mivel nem 5-6 támdóval játszanak csapatok
7/8 DancerShadow válasza:
Chelse egyértelmü.igazat adok az elöttem válaszoloknak.a chelsea most hullám völgyben van viszont sokkal jobb mint az arsenal(y)
8/8 anonim válasza:
Cheslea sehol se volt eddig, csak mióta Abramovic a szárny alá vette a csapatot.
Nekem Arsenal the best.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!