Csak engem háborít fel a Real Madrid ténykedése?
Egyszerűen felháborít az, hogy a nagy európai klubok által világsztárrá nevelt játékosokat elviszik hatalmas pénzekért, amit ráadásul banki kölcsönből szereznek. Én a Manchester Unitednek szurkolok. Az igaz, hogy ők pl. Ronaldót már 2004-ben sem kevésért vették, de akkor még csak 18 éves volt, Sir Alex Ferguson nélkül sohasem vált volna olyan nagy játékossá amilyen végül is lett.
A Reál Madrid esetében még egy dolog fontos. Egyszerűen nem értem, hogy miért mindenki oda akar menni. Mindenki, jaj hát ők a galaktikusok. Galaktikusok? 2002 óta nem nyertek BL-t, sőt még a döntő közelében sem voltak. El kell ismerni, hogy az ötvenes, hatvanas években nagyon nagy csapat volt Puskással és Di Stefanoval. De ne hogy már a múltból éljünk!
Szerintem A Real semmit nem fog nyerni. Igaz, hogy világsztárokat igazoltak, de egy falka világsztár még nem csapat. Igazi csapat jelenleg csak kettő van a világon: a Manchester United és a Barcelona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!