Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Összevesztem az eddzőmmel,...

Összevesztem az eddzőmmel, hogy tegyem jóvá?

Figyelt kérdés
Szóval 3 edzőm van,ebből akivel összevesztem a legfiatalabb(40év körüli).Szóval ő az aki a legtöbbet bántott engem edzésen s meccseken is.Volt olyan meccs hogy megütött közepesen mikor ment a játék.Szóval a vak is láthatta hogy rám van esve.Ma edzésen akartam rúgni a 11-est mert azt gyakoroltuk erre egy gyerek beállt elém hogy ő rúgja én meg félrerúgtam a labdáját.Erre jött ez az edző s röhögve elkezdett lökdösni a 11-es ponttól s mondta hogy ez van,nem rúgok,rúgnak a többiek.Erre próbáltam félrelökni hogy hagyjon békén.Nem engedte erre kicsúszott a számon hallkan hogy fas*kalap.Erre meghallotta ő s a másik edző s kezdék hogy nem szégyellem magam meg ilyenek,ez meg elkezdte húzni a hajam s szídott.Oké,belátom hogy óriási paraszt voltam hogy azt mondtam ha még nem direkt is,de most lelkiismeret furdalásom van.

2012. okt. 5. 18:29
 1/9 A kérdező kommentje:
15/F
2012. okt. 5. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Egy edzo legyen mindig professzionalis,meg ha a gyerek nem is viselkedik ahogy kene...megiscsak te 15 eves vagy o meg 40..ha o 40 eves fejjel nem tudja feldolgozni hogy egy gyerek beszol,es ahelyett hogy megkerdezne miert mondasz ilyet inkabb hajadat huzza es szid akkor menjen a pics@ba, mi klubbunkban ilyen nem fordulhat elo,pedig vannak problemas gyerekek,van masik klubb a kornyeken?? Szerintem iratkoz at.
2012. okt. 5. 18:50
 3/9 A kérdező kommentje:
egy edző miatt nem megyek el mert ilyen,én értem hogy segíteni próbál mikor így viselkedik de csak velem az már rosszul esik,mondjuk magamban is csalódtam hogy ilyent mondtam neki,egyáltalán nem jellemző rám:(
2012. okt. 5. 18:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor hivd felre a kovetkezo edzes elott hogy szeretnel vele beszelni,lehet a tobbi edzo elott is es mond el hogy sajnalod ami tortent de nagyon felhaborodtal amikor betolakodtak eled mert pofatlansag,es miutan meg az edzo is a masik sracot partolta akkor kicsuszott a szadon amit mondtal,mond el hogy most furdal a lelkiismeret es szeretnel tiszta vizet onteni a poharba,kerd meg hogy ne haragudjon es nyujts neki kezet...ez egy igazan erett modja lenne a tortentek lezarasanak szerintem.
2012. okt. 5. 19:07
 5/9 anonim ***** válasza:
"egy gyerek beállt elém hogy ő rúgja én meg félrerúgtam a labdáját" miért rúgtad félre? nem tudtad volna megvárni még ellövi?
2012. okt. 5. 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Én meg azért is szerteszét szidtam volna még az anyját is,még szemen is köpdöstem volna,fejberúgtam volna kiharaptam volna a gégéjét és a szájába köptem volna,ha meg nem tetszett volna a többinek,azoknak meg a fülét a kezébe adtam volna.Jóember védd meg a becsületed,ütöget,meg röhög és lökdös?Majd azt is hagyod,ha bekapassa veled?NEM!Az biztos,ha én ott lettem volna azon az edzésen,és láttam volna hogy ezt csinálja veled,agyba fűbe verem,az nap szart volna utoljára.Egy edzőnek az a dolga,hogy edzzen téged,nem az,hogy ütögessen stb....
2012. okt. 5. 22:32
 7/9 anonim ***** válasza:
15 éves kiscsávó megmonta a frankót! hős vagy :D
2012. okt. 5. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Amúgy ne harcolj ellene. focista vagy, ha nem is lennél paraszt, a társaság azzá tesz.
2012. okt. 5. 23:07
 9/9 anonim ***** válasza:
22:32-es vagyok.Akkor meg az edző ne legyen balfa..
2012. okt. 6. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!