Nem tudom mit tegyek?! Összevesztem a fönökömmel, és most nem is szól hozzám! Mondjak fel, de akkor azt hiszi neki van igaza!
Figyelt kérdés
44 éves vagyok,nem vagyok olyan aki elviseli a hazugságot.Ezt szóvá tettem a fönökömnek,erre Ő annyira megharagudott rám ,hogy szóba sem áll velem.Arra gondoltam hogy felmondok,vagy beszéljem meg vele még egyszer,alászkodjak meg,még akkor is ha nekem van igazam? Fogalmam sincs mit tegyek!Irjatok!!!2012. aug. 25. 17:17
1/2 anonim válasza:
Szerintem mond meg neki, hogy attól, hogy a főnököd, nem hazudhat neked. De próbáld meg kedvesen közölni vele ezt. De egy idő után úgyis oldódni fog a feszültség. Ha nem akarsz megalázkodni nagyon, akkor vegyél neki egy kis csokoládét, esetleg hívd meg egy kávéra, és üljetek le megbeszélni a dolgokat. Semmi kép se mondj fel, főleg akkor ne, ha szereted az állásodat!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi válaszod!Elvagyok,túlságosan nem rajongok a munkahelyemért de sajnos nem variálhatok mert nincs semmi más!Nagyon nehéz munkahelyet találni!De nagyon fáj az igazságtalanság!
2012. aug. 25. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!