Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Nagyon sok barátom...

Mit tegyek? Nagyon sok barátommal összevesztem és már teljesen kivagyok.

Figyelt kérdés

Légyszi segítsetek az utóbbi időben nagyon sok barátom elvesztettem, amit magamnak köszönhetek! Bevallom hülye voltam tényleg az én hibámból történt, de szeretném jóvátenni! Szerintem azért elég nagy hülyeségen veszekedtünk.. Segítsetek légyszi! Mit tegyek? Előre is köszönöm!

13/L

2012. márc. 17. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne tegyél semmit sem, ha szeretnek,akkor meg fognak keresni!
2012. márc. 17. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:
talán oda kéne menni hozzájuk és azt mondani: "Bevallom hülye voltam tényleg az én hibámból történt, de szeretném jóvátenni"
2012. márc. 17. 12:10
 3/4 A kérdező kommentje:
De mondtam nekik és beszélni se akarnak velem! Am. 4barátnőmről van szó! Azzal is baj volt, hogy most szereztem új barátokat is és talán őket kicsit elhanyagoltam...
2012. márc. 17. 12:14
 4/4 anonim ***** válasza:
A barátság nálam úgy van, mint ahogyan a házasságnak is kellene lennie. Örökre szól. A hülyeségekkel együtt.
2012. márc. 17. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!