Összevesztem a barátnőmmel és kivagyok készülve mit tegyek?
Szóval úgy kezdődött az egész, hogy év eleje volt..tankönyvvásár. És nekem 2000fttal több volt, mint amennyit be kellett adni, gondoltam juhéj több pénz marad nekem. De a bnőmmek meg pontosan 2000fttal volt kevesebb, és én adtam neki, mert nagyon kérte hogy segítsek. Aztán mondtam neki, hogy adja majd vissza legalább a hónap végén...már régen eltelt a hónap vége, és én ma félrehívtam és mondtam neki, hogy ugyan péntekre hozza már, mert már ideje.
Erre ő leordított engem, hogy: Nem érdekel!!
És bezárkózott a wc-be a bnőivel. Oké, én bizony utánamentem, és megint szóvá tettem a 2000ftot, de ő megint: NEM érdekel, fogd már föl!!!
És itt elkezdtünk veszekedni.(rajtunk kívül senki se volt a Wc-ben mert bnői elmentek)
-Létszíves add vissza a pénzt, mert megígérted hogy október végén hozod, és most már rég elmúlt szeptember!
-...
és így tovább és tovább..
Aztán kirontott a WC-ből, és kitárgyalt engem a bnőinek. Miután elment onnan, beszéltem velük, és kérdeztem hogy miket mondott rólam. Azt mondta hogy majdnem nekimentem, és az osztálytársak fogtak le, hogy szét ne üssem, meg hogy letéptem a pólóját meg ilyenek..tehát hazudott!!
Amíg együtt voltunk, végig hazudott nekem, mert tavalyról is lóg nekem 1000fttal...
:((
most szerintetek mit tegyek??
Ha mondom még egyszer neki a pénzt, akkor megint leordít, és kezdődik az egész elölről..
2000 Ft-odba került, hogy megtudd, ez a csaj nem a barátnőd. "Tanulópénz" :)
Hagyd a francba, költse gyógyszerre....
te esküszöm hülye vagy!
a barátnöddel 2000 ezerért össze veszel???le se szarnám a helyedben! a bnöd annyiban volt hibás hogy nem szolt neked hogy ne haragudj de nem tudom vissza adni!ezen ne stresszelj!
Tehát miután mindenki jót tanácsolt nyílván magad is látod: Valószínüleg nem tudja visszaadni, de szégyelli ezt, és így "hárít". Hát nem a legszebb módszer. Esetleg óvatosan megközelítheted, és segíthetsz neki kiönteni a lelkét, meghallgatni részvéttel, de légy óvatos, ne eröltesd, inkább várj egy spontán alakalomra.
Azt hiszem nehéz lehet a tiniknek ilyenekkel meg egyéb lelki ügyekkel foglalkozni, mikor a tanulnivaló is rengeteg. Tehát ne feledd a fontossági sorrendet. Nyugodalmas új tanévet!
Létszíves add vissza a pénzt, mert megígérted hogy október végén hozod, és most már rég elmúlt szeptember!
-...
ezt te mondtad neki ...őőő várj csak bocsi de nem szeptember van ???
Az igen, gratulálok! :D
Barátnőd helyben Én sem adám vissza ha ilyen csávóm lenne! :D
Ráadásul a barátnődtől perkáltatod vissza? Szép! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!