Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek melyiket fejezzem be?

Szerintetek melyiket fejezzem be?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok!

U16-os leigazolt focista és a tavalyi tanévben (2011/2012) országos döntőn 8. lett a csapatunk fllorballból. Na szerintetek melyiket fejezzem be mert már nem nagyon bírom azt hogy egyszer erre az edzésre menjek egyszer arra, akkor erről hiányozzak amiatt...stb. mellesleg a fociból a megyei bajnokság 1-ben vagyunk benne és már elkezdődött a szezonunk. eddig 1 meccsből 1-et nyertünk 8-0-ra. de nem tudok dönteni:S segítsetek!

2012. okt. 4. 00:00
 1/9 anonim válasza:
Én azt javasolnám, hogy azt folytasd, amelyiket jobban szereted csinálni. Nem hinném, hogy ebből fogsz megélni, szóval az eredmények abszolút nem számítanak. Koncentrálj a tanulásra, a sport csak hobbi.
2012. okt. 4. 00:46
 2/9 VVMMvvmm ***** válasza:
22%

Szerintem mindkettőt, mert a csapatsportágak elfedik a

valódi képességet.Inkább atletizálj!

2012. okt. 4. 04:06
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
Utolsó! Ez igen szánalmas megnyilvánulás volt! Gratulálok!
2012. okt. 4. 06:14
 4/9 anonim ***** válasza:

amelyiket jobban szereted, azt folytasd.

vagy ha komolyan gondolod a sportot, hogy akár ebből is élj, vagy legalább pénzt keress vele, akkor szerintem a focival jobban jársz, főleg ha már 15 évesen megye 1-ben vagy, az nem olyan rossz.

2012. okt. 4. 12:42
 5/9 VVMMvvmm ***** válasza:

Miért lett volna szánalmas a véleményem?

A csapatsportágak jók amikor a haverokkal végezzük.

Ellenben semmi értelmük élsportként!Csak cirkusz.

Amúgy menjen a fenébe aki kötekedni akar!

2012. okt. 4. 14:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Atletizálni?? Suliba versenyeken arra is megyek
2012. okt. 4. 14:29
 7/9 anonim ***** válasza:
A floorball országos 8. helyezés jobb, mint a foci megye 1, szóval szerintem a floorball mellett tedd le a voksot!
2012. okt. 4. 15:58
 8/9 A kérdező kommentje:
na, azóta befejeztem a floorballt, az előző fociszezonben ( 2012-13) 2. helyezettek lettünk + most nem rég lett lebeszélve, hogy eligazolok egy másik csapathoz meccsenkénti(!!!!!)20.000 forintért
2014. ápr. 1. 23:33
 9/9 A kérdező kommentje:
és majd évvégén töltöm a 17-et
2014. ápr. 1. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!