Ha már elkezdted és a felén túl vagy akkor minek fejeznéd be?
2012. aug. 14. 00:06
2/12 anonim válasza:
Lesz egy diplomád.
A felét már le tudtad, a másik fele is menni fog.
Fizettél érte.
Én az összes iskolámért fizettem. Sokba volt. Többre tartom mint az államis ingyenélők diplomáját. Akik jó része végig bulizta azt a 3-5 vagy több évet.
A jelenlegi álláspont szerint, ha újra tanulni adod egyszer a fejed, akkor az állam nem fog elengedni az országból, ha menni akarsz. Hanem kötelez X időre, hogy itthon dolgozz akár éhbérért.
2012. aug. 14. 00:08
3/12 anonim válasza:
az a kérdés hogy miért ne fejeznéd be?
ez annyira alap számomra, ha egyszer belekezdtem valamibe azt végig is csinálom!
ha most abbahagyod elvesztegettél egy csomó évet, a SEMMIRE...én biztos megcsinálnám!
a felén már túl vagy, kapsz egy diplomád és kész. semmiképp se hagyd abba akkor amikor közel vagy már a CÉLHOZ, a sportolók is akkor hajráznak az utolsó pár méternél...:D akarom mondani pár évnél! :)
2012. aug. 14. 00:09
4/12 A kérdező kommentje:
leginkább azért nem akarom mert írtó drága egy félv év ,és mert mindenhol degradálva van a szak -az intézményt helyzete válogatja ,de nem egy elte az biztos. van értelme igy még közel egy millát kiadni érte ?
2012. aug. 14. 00:13
5/12 anonim válasza:
Azért, mert lesz egy diplomád, igaz nem sokat fog érni. De diploma/ egyéb végzettség nélkül nagyon elvan veszve az ember.
2012. aug. 14. 00:13
6/12 anonim válasza:
addig hagyd abba, míg nem mosták ki az agyad teljesen.
ha feltetted a kérdést, még tudsz józanul gondolkozni, még nem késő.
2012. aug. 14. 00:22
7/12 anonim válasza:
Ha abbahagynád akkor az 1 millió forint amit kifizettél kárba veszne!Észnél vagy?Ráadásul a felén már túl vagy akkor meg miért hagynád abba?Gondolom hitelt is vettél fel,akkor meg a semmiért törlesztenél?
2012. aug. 14. 00:24
8/12 anonim válasza:
Lesz diplomád és ez jó!! Meg ha már eddig kiadtál érte pénzt, akkor az elveszne, fejezd be a sulit.
2012. aug. 14. 00:31
9/12 anonim válasza:
Azért fejezd be, mert úgy akarod és azért folytasd mert úgy akarod. Vedd előaz okokat amiért elkezdted és vedd elő amiért abbahagynád, aztán egy fehér lapon versenyezted meg őket.
2012. aug. 14. 01:10
10/12 anonim válasza:
A komm alapszak egy hulladék, kamu ahogy van, arra jó, hogy legyen egy papírod, amit felmutatsz és a kapcsolatokkal benyomnak valahová. Inkább tanulj valami értelmesebbet. Amúgy 24 éves korodig mi a búbánatos eget csináltál??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!