Kérlek mondjatok okokat miért fejezzem be a fősulit v miért ne? Fontos
Figyelt kérdés
támpontok :
kor : 26f
képzés : komm. szak, alap
helyzet :a felén tul vagyok
formája : ktg
ha egykét szó érvet irtok akár SAJÁT tapasztalatból azt megköszönöm.
2012. aug. 13. 23:57
11/12 anonim válasza:
Fejezd be, mert ez a diploma inkább "láb az ajtóba". Ha már megvan, akkor még mindig csinálhatsz egy 1-2 éves mesterképzést, ami már jóval többet érhet.
Egyébként rengeteg állásnál a diploma megléte a feltétel, nem feltétlenül nézik meg, hogy milyen. Hasonló helyzetben voltam, mint te, én is gondolkoztam, hogy abbahagyom a főiskolát.
De már sajnáltam a befizetett pénzt, befektetett időt, energiát. Befejeztem, majd csináltam egy mesterképzést is.
Ami itt még fontos lenne: milyen munkakörben szeretnél majd dolgozni?
12/12 anonim válasza:
Második kommentelő: Lehet, neked otthon ki van nyalva a popód, és olyan anyagi helyzeted van, amivel ki tudod fizetni az egyetemet, de az államilag támogatottak sem ingyenélők, csak talán egy szülővel, aki a minimálbért se kapja meg, kicsit nehéz lenne kifizetni a tanulást, ami körülbelül a minimálbér két-háromszorosa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!