Real Madrid vagy Barcelona? Ronaldo vagy Messi?
Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 20:44
12/16 anonim válasza:
"semlegesek meg általában Messit mivel ő nyer szinte minden díjat nem a cr"
Nem, a semlegesek azért mondanak Messit legtöbbször, mert nekik ő a szimpatikusabb. Ha jól rémlik a tavalyi Aranylabda szavazás után megkérdeztek pár "szakértőt", hogy miért Messire szavazott, amire egy pár közülük azt válaszolta, hogy "Mert nekem ő a szimpatikusabb."
13/16 peter123456789 válasza:
RONALDO!!!!!!!!!!!!!!!! ES A REAL MADRID !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HALA REAL VAMOS CR7
14/16 anonim válasza:
"meg auért szerintem van külömbség messi cselei meg ronaldo biciklicselei között..."
Én is nagy cseles vagyok, ki is találtam néhány cselt, de én nem arra megyek, hogy milyen menő csel, hanem arra, hogy lecselezzek mindenkit. Ronaldo is sokat ér a gyors lábával, ha nem tud úgy cselezni.
15/16 anonim válasza:
amúgy meg Callejonnak lehet hogy szíve az van, de tudása nincs. :D. Még csak le se tudja venni a labdát...
16/16 anonim válasza:
Ez igaz sajnos. Morata viszont ígéretes tehetség. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!