C. Ronaldo miért játszik ilyen bénán a Barcelona ellen?
hát nekem van egy teóriám: Cét mikor eligazolt volna a MU-tól hívta a Barca is de neki ekkor még a $ volt a fontos és ezt már megbánta ezért játszik gyengén a Barca ellen hogy lássák ő oda akar menni mert így akarja elérno hogy kirúgják...csakhát ez Murinyó megneszelte és Pepével meg Marcelóval elkezdtek dolgozni egy időgépen hogy visszamenjenek a múltba és a maguk módján rendet rakjanak hogy Cé ne kaphasson hírt arról hogy a Barca szemezget vele...
Tudom nem valószínű de...
Komolyra fordítva a szót: mint tudjuk Cé egy nagyképű alak és sokkal több nyomás van rajta mint bárki máson a pályán (szerinte) azt hiszi itt is ő áll a középpontban és hogy 30-ból 30 kamera őt veszi és ezt már nem bírja el ezért rendre pontatlan, rossz döntéseket hoz..
Utolsó válaszoló válaszának 2 fele áll közelebb az igazsághoz.
Egyszerűen annyira benne a van a bizonyítási kényszer a Barca ellen, hogy teljesen görcsösen játszik, amikor rálőni kéne, passzol, ha passzolni rálő.
Kicsit tanulhatna ilyen téren Benzemától.
amúgy CR nem ment volna barcába... nem tom minek kell ilyen kamut írni.
Mielőtt jönne vmi kamulapnak a linkelése elmondom h MU drukker vagyok és végig szenvedtem CR eligazolása huzavonáját.
Ő több mint 1 évvel eligazolása előtt már kijelentette h a MUból csak madridba menne (már a bl győzelem előtt mentek a tippek h mikor lép le).
De akkor még meggyőzték h maradjon később viszont a klubvezetők megegyezzetek ebben a 90m fölötti árban, állítólag jó pár hónappal az eligazolás előtt.
Fa*szcimbálók
Lionel Törpe Jessi Lessi Messi Kikás mi a faszt tud a Real ellen ??????????
A 20 éves Varane ugy cselezi le hogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!