Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Így lehet belőlem NB1-es focista?

Így lehet belőlem NB1-es focista?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jó tanuló,ezért nem jelentkezek Akadémiára,meghát a környéken 1 van,arról meg hallottam,hogy bundakirály.Szóval jövőre egy Szakközépbe megyek kolis leszek az ott lévő csapat pedig NB3-as élcsapat,nemrég 5 éven át az NB2-ben szerepelt.Ha ott jól megy lehet belőlem NB1-es játékos?

14/F

2012. szept. 14. 14:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem valószínű. ha lenne esélyed, 14 évesen már nem neked kellene csapatot keresned, hanem valamelyik nagy csapat utánpótlásában játszanál.
2012. szept. 14. 14:57
 2/11 A kérdező kommentje:
De oké de mit???Szabolcs Szatmár Bereg megyében,egy qrva játékos megfigyelő nincs,egyetlen akadémia a nyírsuli,az pedig hatalmas bunda...1 haverom ott volt a pénzes csapattársai játszottak akik tömték pénzzel az edzőket ő meg nem.És azóta már az MTK-nál van...Hát anyukám pedig egyedül nevel,(elváltak a szüleim) és sajnos nem tudok messzire menni.Amúgy köszi a választ
2012. szept. 14. 15:00
 3/11 anonim válasza:

itt nem ezen van a hangsúly

hanem azon hogyha nagyon jól focizol akkor jelentkezz ifi válogatottba vagy nem tudom hogy hívják

pl nyíregyháza ifibe...

2012. szept. 14. 17:56
 4/11 anonim ***** válasza:
A nyírsuli a nyíregyi ifi, utolsó. (#nooffense)
2012. szept. 14. 20:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Elsőnek van igaza .. ilyenkor már régesrég csapatban kéne jáccanod .
2012. szept. 16. 10:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Olvasd el a második kommentet
2012. szept. 16. 18:57
 7/11 A kérdező kommentje:
Oxlaide Chamberlain is a 3.osztályból került fel az Arsenalhoz,szerintem lehet esélyem.Játszottam legutóbb NB3-ban
2012. szept. 16. 22:01
 8/11 anonim ***** válasza:
savanyú a szőlő, az mtk nem visz el tehetségtelen gyereket. Tudod, a tehetség utat tör magának. koncentrálj a tanulásra, főleg, ha egyedül nevel az anyád.
2012. szept. 16. 22:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen , csak azt nézd hogy anglia meg magyarország közt mien külömbség van ...?
2012. szept. 16. 22:46
 10/11 ember00 válasza:

Attól függ ha télleg jol játszol akkor meg probálhatnád valóban egy NBI-es csapat utánpotlását.:)

Én is igy voltam vele 7-13 évig egy kisebb csapatban fociztam akikkel hát,hogy őszinte legyek nem volt könnyü meccseket nyerni aztán elegem lett és elmentem probajátékra a Haladáshoz és hát fel is vettek... azota 1/2 év telt el és NB2 bajnokságba vagyunk és állandó kezdő vagyok... Ugy, hogy én azt mondom,hogy bármi lehetséges.:)

2012. szept. 24. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!