Így lehet belőlem NB1-es focista?
Nem vagyok jó tanuló,ezért nem jelentkezek Akadémiára,meghát a környéken 1 van,arról meg hallottam,hogy bundakirály.Szóval jövőre egy Szakközépbe megyek kolis leszek az ott lévő csapat pedig NB3-as élcsapat,nemrég 5 éven át az NB2-ben szerepelt.Ha ott jól megy lehet belőlem NB1-es játékos?
14/F
itt nem ezen van a hangsúly
hanem azon hogyha nagyon jól focizol akkor jelentkezz ifi válogatottba vagy nem tudom hogy hívják
pl nyíregyháza ifibe...
Attól függ ha télleg jol játszol akkor meg probálhatnád valóban egy NBI-es csapat utánpotlását.:)
Én is igy voltam vele 7-13 évig egy kisebb csapatban fociztam akikkel hát,hogy őszinte legyek nem volt könnyü meccseket nyerni aztán elegem lett és elmentem probajátékra a Haladáshoz és hát fel is vettek... azota 1/2 év telt el és NB2 bajnokságba vagyunk és állandó kezdő vagyok... Ugy, hogy én azt mondom,hogy bármi lehetséges.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!