Szerinted az nem számít,hogy eddig fociztál-e? Ha 7-8 éves korodtól nyomod legalább és volt szerződésed itthoni junior klubokkal akkor lehetsz Írlendben focista,de ha 15 évesen most akarsz előszőr csapatban játszani akkor ne számíts semmire.
2011. júl. 15. 12:02
2/23 A kérdező kommentje:
mért ne számítsak semmire???
am eddig nem volt lehetőségem csapatban játszani.
és ha most elkezdenék u15 ös csapatban játszani sztem akkor is mehetnék nb1-be.
Egyébként ha most kezdenék akkor szerintem ír vagy angol másodosztályba mehetnék vagy első osztályba...
esetleg ha valaki felfedezne akkor játszhatnák nagyobb csapatokban??? :)
2011. júl. 17. 20:21
3/23 anonim válasza:
Hát pl. Steve Savidan már felnőttként kezdett el focizni, és francia élvonalbeli focista lett belőle. Más kérdés hogy a focib.zi íreknél hogy férsz majd be akármilyen falusi u15 csapatba.
2011. júl. 17. 20:35
4/23 A kérdező kommentje:
szerintem ha most neki állnák nagyon keményen focizni akkor lehetnék profi focista.elvileg Drogba is 14 volt mikor elkezdte...
az a baj ,hogy senki nem akar velem foglalkozni... :(
ha valaki felfedezne akkor lehetnék még profi focista?
am írországban szerintem könnyebb profi focistának lenni mert ott nem az a legnépszerűbb sport.
2011. júl. 17. 20:42
5/23 anonim válasza:
Elvileg a sebességet ilyenkor már nehéz fejleszteni, a technikát lehet.
2011. júl. 17. 21:08
6/23 A kérdező kommentje:
és miket kell fejleszteni ,hogy profi szinten is megálljam a helyem???
sokat kell futni ,hogy kibírd a 90 percet. és még mit kell???(egyébként elég gyorsan tudok futni... 12 perc alatt lefutottam 7 és fél kört a rendes focipálya körül)
2011. júl. 18. 17:02
7/23 ✮ʝօк válasza:
azt hogy milyen gyorsan futsz, nem körökben kell mérni, hanem 30-40 méteres sprintekben. És azért mondtam hogy ne számíts semmire, mert túl idős vagy,hogy "felfedezzenek" ,vagy másképpen szólva túl későn fedeznének,fel már nem lehet úgy fejleszteni a képességeidet mint 8-9 éves korodban.És ne hasonlítsd magad Drogbához, mert szerintem ő 14 évesen jobban tudott focizni, mint te valaha is fogsz. Ne sértődj meg,de én a helyedben nem bsznám el az életem.Ha meg annyira akarod küzdj,hogy profi legyél. Írországban éppenhogy nehezebb lesz, mivel ott erős a foci Magyaro.hoz képest,és meglepetések fognak érni. Másodosztálybeli nagy szerencsével lehetsz -_-
2011. júl. 18. 19:49
8/23 anonim válasza:
Most komolyan, hogy akarsz focista lenni, ha azt se tudod hogy mitől lesz jó egy focista?
2011. júl. 20. 11:09
9/23 anonim válasza:
Persze,hogy lehet. Az életkorod csak egy szám! Sok kemény munka és meglesz a gyümölcs..(:
2011. júl. 20. 13:49
10/23 anonim válasza:
szerintem kezd el, én Németországban fociztam 14 évesen, ég és föld a magyar focihoz viszonyítva. Sokkal kényelmesebb ott focizni, gondolom így van ez az íreknél is. Bár a beilleszkedés nálam egy kicsit nehéz volt, már csak a nyelv miatt is, meg csomó török volt, akikkel nem jöttem ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!