Írországban kezdenék el focizni akkor lehetne belőlem profi focista?
hamarosan kiköltözünk írországba... Ha ott elkezdenék focizni akkor lehetnék profi focista? egyébként van ír bajnokság vagy vmi ilyesmi?
15/f
köszönöm a pozitív válaszokat... becsülöm azokat akik bíznak 1 ismeretlen emberben...
Először is az Ír foci nem olyan híres mint pl a magyar( a mi csapataink bl-ben indulnak stb...)
És mesélnék magamról 1 picit...
kb 7-8 éves korom óta focizok 12 éves koromig csak azért mert "menő" 12 éves korom óta viszont már komolyan kezdtem el játszani és saját magamat fejleszteni...
elég jól megtanultam focizni és most 15 évesen már úgy gondolom hogy foci csapatban a helyem..
Persze nem nagyképűségből mondom el de 19-20 évesekkel játszok együtt és ők is mondják ,hogy jól játszok... őket cselezem le nekik rúgok gólt ugyh szerintem érett vagyok rá...
(egyébként az Eto u15 be hogy megy a felvétel? 50 ezret kell fizetni havonta??? gondolom orvosi vizsgálat és még mi?)
A helyesírásod alapján simán lehetsz profi focista....pl.:állnák
Az állnék. Ha a saját nyelved nem beszéled normálisan, hogy fogsz boldogulni az ír akcentussal?
válaszokat kértem nem pedig oltogatásokat
és menny a kva anyádba ... most nagyon felbsztad az agyamat...
idejöttök pofázni -.-
semmi sem lehetetlen szerintem...
még 1 kérdést szeretnék feltenni.
mennyibe fájna nekem ha elmennék egy u15-ös csapathoz ?(gondolom felszerelés meg ilyenek azokat meg kellene venni ,de havonta mennyit kellene fizetni?)
Írországban nem a labdarúgás a legnépszerűbb sport. Erre a kérdésre nem lehet igennel vagy nemmel válaszolni. Ha tudsz, járj el edzésre valami kisebb csapathoz, ha úgy érzed, jobb vagy a társaidnál, próbálj erősebb csapatot keresni.
Azért aki tud focizni Írországban, inkább elmegy már fiatalabb korában Angliába, esetleg Skóciába.
utolsó kommentelő. ezt magyarázom nekik de nem értik meg...
Írországban asszem a krikett meg a vízi sportok..
Azért Írországban is van foci de valaki hallott már pl a Dublin Fc-ről??? szerintem ha elkezdenék focizni akkor nb1-nb2-es focista lehetnék....
Egyébként Amerikában milyen nehéz elhelyezkedni a focival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!