Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Segít a multivitamin a focizás...

Segít a multivitamin a focizásban?

Figyelt kérdés
Elkezdtem multivitamint használni pezsgőtabletta formájában.Este és reggel veszek be belőle,rengeteget focizok és teniszezek,fog ezekben segíteni valamit?

2012. aug. 3. 22:53
 1/4 dirtboy ***** válasza:

nem igazán lesz érezhető hatása,és cselezni sem fog jobban.

egyébként szedjed nyugodtan kell az csak ne a bolti sz art hanem vegyél értelmeset tápkieges boltban.

2012. aug. 4. 00:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Az tény, hogy a vitaminok, ásványanyagok, nyomelemek, közvetelenül nem építők, és energizálók, de kontrolálják, szabályozzák, beindítják ezeket a folyamatokat. A multivitaminokkal általános egészséget, és vitaláitást adhatod meg a szervezetednek. Amire figyelni érdemes, hogy az alap 28-30 hatónyag legyen benne a készítményben. A dózisok nagysága is érdekes. Vagy olyan plussz anyagok, amik erősíthetik a multivita hatását. Pl. poéifenolok vagy OPC-k.

pl. nekem a kedvencem..... pont a komplexitása miatt....

[link]

2012. aug. 4. 05:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Energizálást olyan anyagok, mint citrulin malat, beta alanin, szénhidrátforrsáok, vagy esszenciális zsírsavakkal tudsz növelni. Stillmass Still Energy olcsó, igen jó megoldás. Az izomok építését, azok leépülésének megakadályozását pedig minőségi (nem szénhidrátozott) whey, milk, egg proteinekkel, különálló aminókkal (pl. BCAA, L-leucin, HMB) tudod elérni.
2012. aug. 4. 05:55
 4/4 Smartguy86 ***** válasza:
Pezsgőtabit szerintem felejtsd el, azok kb. papírnehezéknek jók. Ha komoly sportot folytatsz mellette, akkor neked valamit sportolóknak készített multivitamin készítmény kéne - Pl Scitec Daily Vita-Min vagy ennél komolyabb.
2012. aug. 4. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!