Mi a véleményetek ezekről a termékekről?
Az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek ezekről a termékekről?
[link] (úgy olvastam, hallottam, hogy nagyon sokan ajánlják a multivitaminokat ezért ezt találtam megfelelőnek) illetve gondoltam még a kreatinra:
Esetleg mi más ajánlotok még? (termék, vagy edzéssel/szedéssel kapcsolatban)
17/F (177cm, 65kg) úgy gondolom, hogy izomtömegre lenne szükségem, (3hónapja edzek) gondoltam ez még valamit jelenthet. :) Előre is köszönöm a normális válaszokat!
a vitaminnal semmi gondom, csak annyi, hogy ha normálisan kifejleszted az étrendedet, akkor már csak néhány vitaminba kéne pótolni, szóval nem muszáj megvenni egy ilyen széles spektrumú terméket (a pénz miatt).
a keratin pezsgőtablettával annyi a gond, hogy elég silány változat, ha már kreatinozni akarsz, és jó eredmény szeretnél elérni, továbbá nagyobb izomtömeget, akkor szerintem a normális kreatinokat szedd, és ne ez ta pezsgős szart.
tömegnövelére egyébként ajánlom neked a következő étrendet: [link]
sok sikert :)
Nem, igazából nincs ennyire bő keretem rá. Sőt mondhatnám a 10e Ft körüli Fehérjés 'vödrökre' is nagyon sajnálom, de a cél érdekében 'bármit'. :| Igazándiból nekem ez úgy pont jó lenne (gondolom) [link]
meg még a multivitamin (SN Mega daily one ) amit egyelőre még nem találtam meg.
Első a kaja.
Aztán a vitamin. A Peak elég gyenguska, nekem is az volt, de váltottam Mega Daily Onera [link]
Aztán a fehérje, ha kell, de minél nagyobb kiszerelést, mert úgy olcsóbb egységárra. Ha nincs sok pénzed, kevertet is vehetsz, hobbiszinten tökmindegy, bár ízre nem a legjobb, azt mondják (nekem spec a vaníliás PP ízlett :D csak sok volt a belem szólása)
(Itt csak mutatom, miről van szó, ott vedd meg, ahol a legolcsóbb, de számolj postaköltséggel is, ha van)
Edzés utánra fontos a fehérje, mellé szénhidrát, mezei szőlőcukor tökéletesen megteszi, 500 ft kilója. kb 40-50 grammot ebből, és 35-40-et a fehérjéből (kb a testsúlyod fele grammban).
Kreatin még tényleg felesleges, pláne ha nem akarsz rá költeni. A "leeresztés" meg minden esetben megtörténik, ha a bevitt tápanyag- vagy edzésmennyiséget csökkented. Valamiből fent kell tartani, amid van, kevesebből meg nem lehet, ez remélem érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!