Szerintetek járjak? (lent)
Erre komolyan egy fórumon vársz választ?
Azt csinálsz, amit akarsz.
az előző válaszolónak:ha nem tudsz normális választ írni akkor inkább ne írj semmit!!a kérdésre a válaszom:
szerintem ne tornázz mert az veszélyesebb és a tornászok nagyon el vannak magukkal telve(nincs kivételxd)egy időben énis tornásztam de nem bírtam sokáig mert a lányok féltékenykedtek egymásra és oltották egymást:DDaztán elkezdtem röpizni és a röpi az életem.én a te helyedben azt választanám. de az a jó ha kemény a kiképzés legalább nem hízol el.de ha például kitűnő tanuló vagy és félsz h a tanulás rovására megy akkoris én a röpit válaszanám.ha te szereted nagyon ezt a sportot akkor mindent megteszel h a röpi és a tanulás együtt működjön. ez egy személyes tapasztalat volt.és azértsem tornázok már mert utálok miniszoknyákba ugrálni úgy hogy kint van a fél s*ggemxd.sztem azt válaszd amelyiket jobban szereted. de ne hidd azt h a torna piskóta mert azis nehéz:)ha röpizni szeretsz jobban válaszd azt és ha nagyon nemmegy a kiképzés max kilépsz.ha a tornát szereted jobban felőlem csinálhatod:)remélem egy kcsit segítettem:Dhalgass a szívedre.kikérhetnéd anyukád véleményét is ő a legjobbat akarja neked és biztosan segíteni fog a döntésben:DD
Hú mert a te válaszod volt aztán a hasznos, kérdezd meg anyádtól, hova járj:d
Ha erre valaki saját magától nem képes rájönni, az mégis mit vár...
Csak rizsáztál a semmiről és a végeredmény az, hogy kérdezze meg az anyjától, hát tényleg nagyon hasznos:D
Nekünk anno a magyar tanár fogalmazásokra írta rá, hogy "ez csak rizsa, hol a lényeg?":D
Eldönti magának és oda megy, ahová akar, nem kell ezt túlbonyolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!