Hagyjam abba a kosarazást vagy ne?
A sportot ne hagyd abba, max. a kosarazást, keress olyan sportot amit újra tudnál élvezni, és szeretettel csinálnál:)
És legyen mellette időd tanulni is:)
Ha meguntad változtass, de maradj a sportnál!
Viszont nagyon jó korban kezdtél el játszani, úgy értem, hogy ha folytatnád, akkor baromi jó játékos lehetsz, mert korán kezdted. Szerintem hülyeség lenne abbahagyni. Gondolj csak bele, hányan vágynának arra, ami neked már megvan. Van csapat, jó játékos lehetsz, ha visznek versenyekre, vannak versenyek... fenomenális... ez egy átmeneti állapot nálad, várj még fél évet, próbálj beleadni anyait apait, aztán dönts később, hogy maradsz-e vagy nem. Ezalatt a félév alatt próbálj újat vinni bele, most éppen semmi ötletem nincs, de nézz körül youtubon. Kezdésnek más útvonalon menj edzésre! kicsi dolog, de már ez is más, érdekesebb, szokatlanabb, változtathat! HAJRÁ ÉS MINDENT BELE!!!!!!! GYERÜNK KISLÁNY :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!