Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kassai szerintetek nagyot...

Kassai szerintetek nagyot hibázott?

Figyelt kérdés

2012. jún. 20. 11:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%

Kassai szerintetem nagyot hibázott!

HKHV!

2012. jún. 20. 11:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt ő nem láthatta. A segédje(gólbíró) hibázott tényleg nagyot. Neki illett volna észrevenni. Így persze Kassai fog rossz színben feltűnni a média és az UEFA előtt :/
2012. jún. 20. 11:41
 3/12 anonim ***** válasza:
A meg nem adott gól előtt pedig méteres les volt, úgyhogy a partjelző és a gólbíró is hülye volt
2012. jún. 20. 11:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Kassai egyáltalán nem hibázott, a segítőit kellene felelősségre vonni. Pedig megkaphatta volna akár a döntőt is, így viszont alighanem véget ért az EB a számára sajnos...
2012. jún. 20. 14:17
 5/12 Shanokk válasza:

Nem az a probléma, hogy hibáztak, hanem az, hogy ezzel megbuktatták a FIFA által kitalált 5 játékvezetős rendszert. Szóval beégették a FIFA vezetését, akik váltig állították, hogy ez a legjobb, nem kellenek ide gépek.

Szerény véleményem az (sokakkal ellentétben), hogy nem kellenek gépek (videóbíró) mert a foci része a "hülye biróóó" és így teljes ez a sport...

2012. jún. 20. 15:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Ne arról szóljon már a foci is, hogy mindent gépek irányítanak... Meg ez is milyen duma már, hogy "csak a nagy tornákon lenne". Mert akkor ennyi erővel megye 3-ba is be kellene vezetni, mert egyenlőnek kell lennie mindenhol a focinak!
2012. jún. 20. 16:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem Kassai hibázott, hanem Vad II István...Kassai nem látta, Vad II-nek ez a dolga h az ilyeneket figyelje..bár én ettől függetlenül nem zavartam volna haza őket...Az angol bajnokságban is nem egy ilyen gól volt, ami nem is volt gól, vagy fordítva:DD
2012. jún. 22. 11:02
 8/12 anonim válasza:
69%

Nem értek a szabályokhoz így én is visszakérdezek. Sokan azt állítják, hogy les helyzet volt. Mivel az ilyen gól érvénytelen, akkor sem adhatta volna meg Kassai, ha a labda látványosan megrezegteti a hálót. Jól gondolom?

És akkor nem kerül be a képbe Vad II, hanem a bíró mondja azt, hogy les volt és érvénytelen.

2012. jún. 22. 11:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

11:02 vagyok

De ha les volt, akkor sem Kassai hibázott, hanem a partjelző, de egyébként igazad van.:)

2012. jún. 22. 11:34
 10/12 anonim ***** válasza:
42%

Nyilván nem Kassai volt a hibás, hisze a gólbírónak kellett volna látnia (főleg ha már ezért vezényelték ki a pályára) hogy átment-e a labda a gólvonalon avagy sem. Mivel Kassai nem láthatta, ezért meg kellett bíznia a gólbíró ítéletében, nem volt más lehetősége. Számomra ugyanakkor felfoghatatlan, hogy ezt miképpen nem látta a gólbíró, hiszen néhány méterről bámult kigúvadt szemekkel abba az irányba... Vajon mi a bánatot nézett???

Viszont ha ilyen hatalmasat hibázhat az ember, akkor valóban indokolt kell legyen a gépek alkalmazása akár a gólvonali szituációknál, akár a leshelyzetek megítélésénél. Hiszen itt nem sörmeccsekről van szó, és akár komoly anyagi vonatkozásai is lehetnek egy ilyen döntésnek, meg hogy ezáltal melyik csapat jut tovább. Szerintem nem lehet annyival elintézni, hogy ez is a foci része. Bocs, de ez marhaság!!!

2012. jún. 22. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!