Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kicsit dobok de nagyot ütök!?

Kicsit dobok de nagyot ütök!?

Figyelt kérdés
Nagyon nem értem ezt!!!Hogy vagyok ilyen "gyenge" labdajátékokba?Egyszerűen kislabdábam eg súlylökésbe meg medicin labda dobása meg röplabdába sőt még kézilabdába is ojat bírok dobni meg 1 lány.168 cm magas vagyok és a 150 cm osztársam pici karjával sokkal nagyobbat bír.Én nembírom elütni labdát hálóig röpibe kézibe a kapus meg tudja fogni labdámat.Hihetetlen nekem ez az egész mikor elég jó karom van meg elég izmos vagyok.Ráaduásul "elég nagy bunyós vagyok".Thai-boxolok és van osztársam aki szó szerint kétszer akkorát dob mint én de 1 kézzel leütöm.Pl egyiknek egyszer olyan állast adtam hogy messzzebre repült mint a labda.Na jó nem volt ennyire durva de akkoris nagy volt.Valaki tudna segíteni?Nagyon zavar felméréseknél lányok nagyobbakat dobnak nálam.Súlylökésnél is jó a technikám sokat gyakorolom de akkor se tudom eldobni azt a kva labdát messzebre mint 1 20kilós kiscsaj -.-"
2010. febr. 15. 17:16
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Most gyenge vagyok vagy mi?Mert mikor tesin bírkózunk 20 kilóval nehezebb gyereket földhözvágok érdekes módon :S
2010. febr. 15. 17:18
 2/17 A kérdező kommentje:
Már nem is tudom hogy kifejteni de nagyon zavar.Ráaduásul fociba se tudom messzire elrugni labdát meg gyengén rugom labdát.De jó a rugótechnikám és sokmindenkit lerugok 1-2 rugással.Ezzel még nincs is gondom mert rugásomnak van technikája.De ütés meg dobásom közt nemtudom hogy lehet ekkora külömbség -.-" hozzátenném hogy aki 2x akkorát dobott boxzsákba mértük 2x akkorát ütöttem majdnem!megőrülök ezzel.Nemtudok így semmi iylet sportolni
2010. febr. 15. 17:21
 3/17 A kérdező kommentje:
Bocsi a kisregényért ha van időd olvasd el ha nem akkor az a lényeg :Fizikailag átlagon felüli erős gyerek vagyok sokat edzek de minden labdajátékba alul maradok még lányok közt is.Szörnyen kicsit dobok.Tesi tanáromal megtanultam minden dobás technikáját de ígyse megy mitöl van ez?
2010. febr. 15. 17:23
 4/17 anonim ***** válasza:
51%

Fúh b*szd meg, szánalmas vagy. Áhhhh...

Mi a f*szra vered magad? Átlagon felüli? Ilyen-olyan erős? Én nem szoktam ARC NÉLKÜL KEMÉNYKEDNI, de így vakon megmondom, hogy szarrá vernélek...Írtál magadnak még 3 komit, melyben undorítóan ecseteled, hogy milyen erős vagy...Gratulálok. Az mióta sportember, akinél egy lány nagyobbat dob, legyen akármilyen sz*r a technikája...És izmos vagy, de a súlyt nem tudod ellökni...Hát hogyne.

De, hogy választ kapjál: Azért nem tudsz dobni, mert sz*r vagy, és itt vered magad a semmire.

^^

2010. febr. 15. 17:32
 5/17 A kérdező kommentje:
-.-" érdekes biztos csillogatni akartam magam igaz?Bírom az ijen válaszolókat akik azt hiszik csak fényezem magam.LoL hogyan?Nem is ismersz nem is tudom ki vagy.Csak feltettem 1 kva kérdést hogy miért van az hogy erőmhöz képest kicsit dobok?miért baj ez?
2010. febr. 15. 17:36
 6/17 anonim ***** válasza:
68%

Magyar nyelv for President.

Nos, azért, mert senkit sem izgat, hogy milyen "átlagon felüli" vagy...Oké, egyszer leírod, hogy erősebb vagy az osztálytársaidnál. Meg fél kézzel leütöd azt, aki 2x akkorát dob. Hát, fantasztikus vagy. Ennyinél megállhattál volna. De nem, Te egy 20 kilóval nehezebb embert is lebirkózol tesin. Egyáltalán tudod, hogy mi az, hogy birkózni? Mert képzeld, én birkózom 6 éve. Ez nem olyan, mint a pankráció, itt elég komoly fizikai munka folyik. Nyílván megnéztél egy John Cena meccset, aztán felszívtad magad. De ha még esetleg nem fogtad volna fel, az a lényeg, hogy az, hogy mekkorát dobsz, nem függ össze azzal, hogy kinél mennyivel vagy erősebb. Miért nem gyakorolsz inkább, ahelyett, hogy ilyen kérdéseket teszel fel?

2010. febr. 15. 17:40
 7/17 A kérdező kommentje:

Ezaz hogy sokat gyakorlok.De nekem ez valahogy sehogy se megy.Mindig beégek

Meg mennék kézizni suliba de így...:S

2010. febr. 15. 17:43
 8/17 A kérdező kommentje:

Hozzátenném nem azért írtam le ezeket mert "vagány" vagyok hanem hogy minél több tényt felhozzak.Mert tényleg így van.De vállalom aztis hogy 1 balfsz vagyok.Ehhez mit szólsz?Most nagyon beégtem -.-"

Mert télleg annak érzem így magam

2010. febr. 15. 17:44
 9/17 anonim ***** válasza:

uncsi.

ülj le egyes! A jövő héten majd javíthatsz.

2010. febr. 15. 18:00
 10/17 A kérdező kommentje:
Ha ennyi lenne.Csak nem tudjátok milyen érzés ha hátulrol kinevetnek (heti 6 tesióra) meg máshol is hogy jajj degyenge meg csicska stb...
2010. febr. 15. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!