Kicsit dobok de nagyot ütök!?
Fúh b*szd meg, szánalmas vagy. Áhhhh...
Mi a f*szra vered magad? Átlagon felüli? Ilyen-olyan erős? Én nem szoktam ARC NÉLKÜL KEMÉNYKEDNI, de így vakon megmondom, hogy szarrá vernélek...Írtál magadnak még 3 komit, melyben undorítóan ecseteled, hogy milyen erős vagy...Gratulálok. Az mióta sportember, akinél egy lány nagyobbat dob, legyen akármilyen sz*r a technikája...És izmos vagy, de a súlyt nem tudod ellökni...Hát hogyne.
De, hogy választ kapjál: Azért nem tudsz dobni, mert sz*r vagy, és itt vered magad a semmire.
^^
Magyar nyelv for President.
Nos, azért, mert senkit sem izgat, hogy milyen "átlagon felüli" vagy...Oké, egyszer leírod, hogy erősebb vagy az osztálytársaidnál. Meg fél kézzel leütöd azt, aki 2x akkorát dob. Hát, fantasztikus vagy. Ennyinél megállhattál volna. De nem, Te egy 20 kilóval nehezebb embert is lebirkózol tesin. Egyáltalán tudod, hogy mi az, hogy birkózni? Mert képzeld, én birkózom 6 éve. Ez nem olyan, mint a pankráció, itt elég komoly fizikai munka folyik. Nyílván megnéztél egy John Cena meccset, aztán felszívtad magad. De ha még esetleg nem fogtad volna fel, az a lényeg, hogy az, hogy mekkorát dobsz, nem függ össze azzal, hogy kinél mennyivel vagy erősebb. Miért nem gyakorolsz inkább, ahelyett, hogy ilyen kérdéseket teszel fel?
Ezaz hogy sokat gyakorlok.De nekem ez valahogy sehogy se megy.Mindig beégek
Meg mennék kézizni suliba de így...:S
Hozzátenném nem azért írtam le ezeket mert "vagány" vagyok hanem hogy minél több tényt felhozzak.Mert tényleg így van.De vállalom aztis hogy 1 balfsz vagyok.Ehhez mit szólsz?Most nagyon beégtem -.-"
Mert télleg annak érzem így magam
uncsi.
ülj le egyes! A jövő héten majd javíthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!